Bu "abartıldı" olayı kafama takılıyor. Ben hiçbir yerde reklamını görmedim. Büyük reklamlar ile gözümüze sokulmadı. Yani nasıl abartılmış oluyor?
2018 de gerçekten RDR 2 şaheseri hak ediyordu.
Bu "abartıldı" olayı kafama takılıyor. Ben hiçbir yerde reklamını görmedim. Büyük reklamlar ile gözümüze sokulmadı. Yani nasıl abartılmış oluyor?
Artık yeni çıkan oyunları pek de beklemiyorum. Daha doğrusu hype trenine katılmıyorum diyelim. Millet ilah ediyor oyunu, yok bu oyun böyle olacak dünyanın en iyi oyunu olacak yılın oyunu falan filan. Bu laflara gelmemek lazım, özellikle bethesda gibi bir bir şeyse. Oyunu bethesda mı yapiyor yoksa mod yapımcıları mı yapiyor? Skyrimden örnek vereyim, modsuz skyrim oynadınız mı hiç? Boşverin oynamayın…Çok doğru.
Var, Witcher serisi![]()
Var, Witcher serisi![]()
Var, Witcher serisi![]()
"Kanka oyunun olayı bu sen modluycan oyunu"
Bende 3. Oyunu 10 kereye yakın bitirdim. Hiçte anlatıldığı gibi değil.Oyun firmaları, oyunun berbat pazarlaması, içerik üreticileri. Sosyal medya platformlarında oyun çok seviliyor nedense, Controller hesabının postuna yorum attım hayatımda böyle bir linç görmedim.
Hocam yapmayın işte bunu 2. 3. Oyunu'da bitirdim şaheserdir Witcher serisi. Size hitap etmemiş olabilir fakat kötü bir oyun değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.