Starfield kadar "abartılmış" bir oyun yok

2018 de gerçekten RDR 2 şaheseri hak ediyordu.

GoW'u oynadım RDR2 de iniyor ama şahsen GoW abartılmış bir oyun gibi geldi bana biraz.

Bu "abartıldı" olayı kafama takılıyor. Ben hiçbir yerde reklamını görmedim. Büyük reklamlar ile gözümüze sokulmadı. Yani nasıl abartılmış oluyor?

İnternette çok övülüyor bir kesim tarafından ve metacrtic puanı 70 olaması gerekirken 87.

Artık yeni çıkan oyunları pek de beklemiyorum. Daha doğrusu hype trenine katılmıyorum diyelim. Millet ilah ediyor oyunu, yok bu oyun böyle olacak dünyanın en iyi oyunu olacak yılın oyunu falan filan. Bu laflara gelmemek lazım, özellikle bethesda gibi bir bir şeyse. Oyunu bethesda mı yapiyor yoksa mod yapımcıları mı yapiyor? Skyrimden örnek vereyim, modsuz skyrim oynadınız mı hiç? Boşverin oynamayın…

Bu "abartıldı" olayı kafama takılıyor. Ben hiçbir yerde reklamını görmedim. Büyük reklamlar ile gözümüze sokulmadı. Yani nasıl abartılmış oluyor?

Oyun firmaları, oyunun berbat pazarlaması, içerik üreticileri. Sosyal medya platformlarında oyun çok seviliyor nedense, Controller hesabının postuna yorum attım hayatımda böyle bir linç görmedim.

Var, Witcher serisi

Hocam yapmayın işte bunu 2. 3. Oyunu'da bitirdim şaheserdir Witcher serisi. Size hitap etmemiş olabilir fakat kötü bir oyun değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"Kanka oyunun olayı bu sen modluycan oyunu"

Bende 3. Oyunu 10 kereye yakın bitirdim. Hiçte anlatıldığı gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…