Ben DLC dahil 2 kere bitirdim. Zaten kitaptaki karakterler olduğu için karakterlerin alt metinleri, yan görevler vs. her şeyi mükemmel, dün kitaplar elime ulaştı ilk kitabın 250 sayfasını okudum kitaplar oyundan da iyi.
Hikayesine pek birşey diyemem. Ama oyun anlattığını kadar dolu değil. Haritanin yarısı boş mesela oyun çıkmadan önce yetiştirememişler gibi duruyor. E3 Grafik olayına hiç girmiyorum bile.
Ben Witcher 3 oynayana kadar hiç o tarz oyun oynamamış hatta Witcher evrenini bilmeyen biri olarak 80 90 saat gömmüştüm ilk seferde. Oyunun dünyasının çeşitliliği çok güzel bence.
Hikayesine pek bir şey diyemem. Ama oyun anlattığını kadar dolu değil. Haritanin yarısı boş mesela oyun çıkmadan önce yetiştirememişler gibi duruyor. E3 grafik olayına hiç girmiyorum bile.
Benim de suan Rdr2den sonra en sevdiğim oyundur kendisi, yalayıp yuttum suan getirsen en baştan başlarım yine. PSde ana oyunu %100ledim zaten. Sıra bilgisayarda
Benim de şu an RDR2'den sonra en sevdiğim oyundur kendisi, yalayıp yuttum şu an getirsen en baştan başlarım yine. PS'de ana oyunu %100LED'im zaten. Sıra bilgisayarda
İnsanlar gommeye alışmış oynamadan gomuyorlar şimdiki zamanda. Oyun suan çok iyi durumda. Ama dediğim gibi oyuncular sağolsun milleti öyle bi beklentiye sokuyor ki, bu ne diyorsun oyun çıkınca. CP ilk çıktığında hatalar yaşayan çok oldu, aceleye getirilmişti.