Starfield kadar "abartılmış" bir oyun yok

İlk çıktığında böyle olsaydı herkesin ağzında iyi anılır dı. Oyun çıkmadan önce 1 yıl daha ertelemeye ihtiyacı olduğu bariz belliydi.
Oyun çok gazlandı çünkü. Çıkmadan önce eski nesil konsollarda bile sıkıntısız çalışacağı söyleniyordu eğer erteleme işine girişseler oyuncularda hayal kırıklığı olacaktı da tabii çıkınca da oldu. Ama oyunun üstünden hiç ayrılmadılar

Eskiden Bethesda'nın yaptığı Fallout 3 ve TES 5 Skyrim gayet başarılı oyunlardı. Fallout 4 çıktı sonra, hayal kırıklığıydı benim için. Başarısız bir oyundu. Yine kendilerini düzeltmeyip Fallout 76 yaptılar. Bu sayede daha da dibe battılar benim gözümde.

Starfield'ı oynamadım, bu yüzden bir yorum yapamayacağım.
Nerede o eski oyunlar... En iyi oyunların çıktığı yıllar 2004 ve 2005 yılıydı bence.

Çıkmayan oyunlar bu kadar konuşulursa olacak tabi ki de budur hocam, aynısı Cyberpunk içinde geçerliydi beklentiyi çok fazla tutmayalım bence yeni çıkacak oyunlarda. Hatta sırf bunun yüzünden Gta 6'ya bile beklentim düşü

Cyberpunk'ı 2 kere ağzımın suları aka aka bitirdim ilk çıktığında hiç bug yaşamadım.

Bende 67 başarım yaptım 11 kaldı hepsi Gwent
Hocam gwent iyidir, ilk bitirmelerimde 3.ye kadar gwente dokunmadım. Daha sonra full gwent odaklı oynadım çok sevmeye başladım. Önüme kim gelirse gwent atıyordum oyunda o kadar yani. Kart toplamak eziyet ama.

Hocam Gwent iyidir, ilk bitirmelerimde 3.ye kadar Gwent'e dokunmadım. Daha sonra Full Gwent odaklı oynadım çok sevmeye başladım. Önüme kim gelirse Gwent atıyordum oyunda o kadar yani. Kart toplamak eziyet ama.

Bende baştan başlayacağım ng+ yapmadan.

Doğru oyuncular imkansız beklentilere girdi ve karşılığını alamayınca da oyuna çöp attılar.

Haci cok farkli dusundugunu dusunup bunlari yazmissin ama sana kotu bir haberim var herkes boyle dusunuyor.

Farklı düşünüp yazmadım, YouTube'dan video izleyip sinirle yazdım

Evet YouTube'da insanlar çok övüyor. Enisin videosunu izledim izlerken sürekli içimden "sen ne anlatıyon be abi gözünü sevim be abla" dedim.

Evet YouTube'da insanlar çok övüyor. Enisin videosunu izledim izlerken sürekli içimden "sen ne anlatıyon be abi gözünü sevim be abla" dedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Küçük kanallar bu konuda daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…