Starfield kadar "abartılmış" bir oyun yok

İsteyen keyif alsın bana ne. Ve bu oyundan kimse RDR2 beklemiyor zaten. Oyun çağın çok çok gerisinde. Ve bu gereksiz dediğiniz şeyler insanların canını sıkıyor yıl 2010 değil 2023.

En azından oyuncular bir Bethesda oyununa yüksek beklentilerle girmemeleri gerektiğini öğrenmiş oldular. 1 yıl falan sonra hem gelen güncellemeler hem çıkan modlarla oyun bambaşka bir hale gelir, hatta Star Wars modu bile çıkar belki.

Doğru ama birazcık bile beklenti lazım bir oyuna girerken Cyberpunk olmasa da azıcık giriyor insan ister istemez.

187 saat oynayıp nesini sevmediniz ben sevmediğim oyunu 187 saat oynamam. Farklı olmak için yorum yapmayın
Witcher iyi bir oyun değil. Combatı kötü hikayesi eh işte. Sırf 2 kız var diye bu kadar övmeyin.

Witcher iyi bir oyun değil. Combatı kötü hikayesi eh işte. Sırf 2 kız var diye bu kadar övmeyin.
Witcher kötü dedikleri zaman "size gelmemiş olabilir", Starfield kötü dendiği zaman "helal lan konuş be, kötü oyun abi çağın gerisinde falan filan." Belki Starfield da size gelmemiştir ne dersiniz? Eğlenen tonla insan görüyorum ben çünkü.

Starfield çağın gerisinde teknik bir facia bu doğru. Bunu inkar edemezsiniz. Eğlenen eğlensin ama çoğunluk oyunu beğenmedi ve bu kadar kişi beğenmediyse sorun beğenmeyenler de değil oyundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…