Starfield kadar "abartılmış" bir oyun yok

Ben DLC dahil 2 kere bitirdim. Zaten kitaptaki karakterler olduğu için karakterlerin alt metinleri, yan görevler vs. her şeyi mükemmel, dün kitaplar elime ulaştı ilk kitabın 250 sayfasını okudum kitaplar oyundan da iyi.
Hikayesine pek birşey diyemem. Ama oyun anlattığını kadar dolu değil. Haritanin yarısı boş mesela oyun çıkmadan önce yetiştirememişler gibi duruyor. E3 Grafik olayına hiç girmiyorum bile.

Cyberpunk şu an çok iyi durumda çok severek oynuyorum. Ama Cyberpunk'ı da millet çok övdü bence, ilk çıktığında rezalet olduğunu kabul etmeliyiz.

İlk çıktığında böyle olsaydı herkesin ağzında iyi anılır dı. Oyun çıkmadan önce 1 yıl daha ertelemeye ihtiyacı olduğu bariz belliydi.

İlk çıktığında böyle olsaydı herkesin ağzında iyi anılır dı. Oyun çıkmadan önce 1 yıl daha ertelemeye ihtiyacı olduğu bariz belliydi.

Cyberpunk'ı 2 kere ağzımın suları aka aka bitirdim ilk çıktığında hiç bug yaşamadım.

Benim de şu an RDR2'den sonra en sevdiğim oyundur kendisi, yalayıp yuttum şu an getirsen en baştan başlarım yine. PS'de ana oyunu %100LED'im zaten. Sıra bilgisayarda :)

Bende 67 başarım yaptım 11 kaldı hepsi Gwent :(

İnsanlar gommeye alışmış oynamadan gomuyorlar şimdiki zamanda. Oyun suan çok iyi durumda. Ama dediğim gibi oyuncular sağolsun milleti öyle bi beklentiye sokuyor ki, bu ne diyorsun oyun çıkınca. CP ilk çıktığında hatalar yaşayan çok oldu, aceleye getirilmişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı