Starfield kadar "abartılmış" bir oyun yok

Oyunun optimizasyon dışında teknik bir facia olduğunu düşünmüyorum ve sizin aksinize oyunu 10 saat falan oynadım. Oyun hiçbir şekilde sizin bahsettiğiniz kadar kötü bir oyun değil, internete bakacak olursan Skyrim'den daha kötü gözüküyor diyen adam bile gördüm ama gerçek hiç öyle değil. Grafik olarak gayet iyi gözüken bir oyun olmuş Starfield.

Karakter mimikleri, animasyonlar vs. de bir RPG oyunu için yeterli, facia falan değil. Rol yapma oyununu aksiyon & macera oyunuyla kıyaslıyorsanız size kötü gelebilir.

Ne anlatıyor be kardeş? En son kaç yıl önce oyun oynadın. En kötü git Baldur's Gate 3 oyna sonra gel ve bu oyunu her konuda çağın gerisinde kaldığını gör.

Accayyyip bir hypetrain vardı. Çıkmasına yakın yapılan incelemeler ve yorumlarla hypetrain büyüdü. Ağır hayal kırıklığı oldu bu oyun bana. Uzay temalı oyunları severim normalde. Starfield'a zaten o yüzden heyecanlıydım. Bir de gelen incelemeler aşağı yukarı oyunu övüyorlardı, dedim oynayayım. Yok çekmiyor oyun beni bir türlü. Oynanışı aşırı sığ. Vuruş hissi denen bir şey yok. Mermileri duvara atıyor gibiyim. Gemi sürmek falan eğlenceli değil. Keşif hissi var demiş herkes ama yok. Yok yani hissedemiyorum. Aynı random generated alan 4. kez karşıma çıkınca bi şey keşfetmiş gibi hissetmiyorum.

Ne anlatıyor be kardeş? En son kaç yıl önce oyun oynadın. En kötü git Baldur's Gate 3 oyna sonra gel ve bu oyunu her konuda çağın gerisinde kaldığını gör.
Emin ol senden fazla oyun oynamışımdır, piyasada tüketmediğim çok az rol yapma deneyimi var ve Starfield senin YouTuber abilerinden duyduğun kadar kötü bir oyun değil. Önce oyunu deneyim edin, sonra hakkında yorum yapın.

Emin ol senden fazla oyun oynamışımdır, piyasada tüketmediğim çok az rol yapma deneyimi var ve Starfield senin YouTuber abilerinden duyduğun kadar kötü bir oyun değil. Önce oyunu deneyim edin, sonra hakkında yorum yapın.

YouTuber'lar övüyor sen ne anlatıyorsun? Oyunun + yanı tek yan hikayesi? :D

1694261347792.png

Yorum yapabilecek kadar oynadığımı düşünüyorum.

YouTuber'lar övüyor sen ne anlatıyorsun? Oyunun + yanı tek yan hikayesi? :D
The Witcher 3'ün + yanlarını sayar mısın bana peki? Kaliteli yan içerikler barındırması dışında The Witcher 3 hiçbir açıdan iyi bir oyun değil ama hepiniz şaheser ilan ediyorsunuz. Demek ki bir oyun tek bir yönden bile iyi olunca sevebiliyormuşsunuz.

The Witcher 3'ün rol yapması yok, iyi Geralt ve kötü Geralt sadece. Yapmak istediğin rolün oyunda mekaniksel bir karşılığı yok, combatı vasat, vuruş hissi yeterli değil, ana hikayesi abartılıyor, tıpkı Starfield gibi onun da fizikleri ve animasyonları kötü. Şimdi ikisinin çıkış tarihi aynı değil diyeceksiniz ama The Witcher 3 çıktığı yıl için de iyi değildi ki zaten o yüzden pek bir önemi yok.

Benden daha çok oyun oynayıp Starfield'ı savunan birini göreceğimi hiç düşünmezdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı