Starfield tarihin en iyisi olabilir mi?

Zyetwy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1650 ti
i7 10750H 2.60 GHz
16 GB Ram
1 TB Hdd
256 GB Ssd
(Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop)
Bildiğiniz üzere geçenlerde Starfieldin oynanış videosunu gösterdiler. Açıkçası ben oyunu çok beğendim sistem gereksinimlerine de bakınca bayağı bir umut vadediyor. Belki de tarihin en iyi oyunu bile olabilir. (biraz fazla iddalı oldu) Sizce nasıl olur ilk fikirleriniz neler? TLOU GOW RDR2 gibi büyük yapımları geçebilir mi?

Tarihin en iyi oyunu çok subjektif de tarihin en iyi RPG'si olmaya en büyük aday şu anda.

Daha çıkmadan bilemeyiz ama ben öyle düşünüyorum ki yine bir aksaklıklar meydana gelecek buglar vesaire almış başını götürecek birde zaten bir çok gezegen var oralarda görevler kendini tekrar ederse metacritic 75i anca zorlar.

Oyuna girene kadar hiçbir şey diyemeyiz. Cyberpunk'ta da bu kadar gaza gelmişti insanlar abivvv çok iyi ya diye kudurmuşlardı adamlar 2 yılda anca oyunu oynanabilir hale getirdi.

Tarihlerinde sadece 2 tane ana akım oyun yapmış olan bir firmadan o kadar büyük beklentisi olanların suçu o, sıfır beklentiyle girdim oyuna aşırı zevk aldım çıktım. Yalan reklam yapmayan firma yok.

Geçmişte eski yaptıklarına bakınca, firmanın bu oyunun altından çıkabileceğini düşünüyorum. Kalitesiz bir şey çıkmayacaktır, GOTY için yarışır muhtemelen.

Tarihlerinde sadece 2 tane ana akım oyun yapmış olan bir firmadan o kadar büyük beklentisi olanların suçu O, sıfır beklentiyle girdim oyuna aşırı zevk aldım çıktım. Yalan reklam yapmayan firma yok.

Bethesda'da son zamanlarda pek başarılı sayılmaz. Fallout 4, kendilerinden daha küçük bir firma tarafından yapılan New Vegas'ın gerisinde kaldı. Fallout 76 direkt Fallout hayranları tarafından bile yok sayıldı. Skyrim bile çıktığı zaman çok sıkıntılı bir oyundu ama adamların sağladığı sonsuz modlama imkanı dolayısıyla 12 yıldır hayatta. Tabii aynı oyun motoru ile yaptıklarından dolayı en azından bu oyunlar seviyesinde bir oyun çıkarsalar bile yüzlerce saati gömeriz büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…