Starfield tarihin en iyisi olabilir mi?

Kişilerin hangi oyun türünü sevdiğine göre değişebilecek bir kavram. Ama Aksiyon Rpg de en iyiler dediğimiz Witcher 3, Fallout New Vegas, Skyrim, Mass Effect 2 gibi yapımların eskidiğini düşünürsek çok olumlu geri dönüşler alabilir. Cyberpunk'ın yarattığı hayal kırıklığının temelinde de aslında bu vardı bence.

Adamlar çıtayı arşa çıkardığı için öyle oldu maalesef. Yoksa fallout 76 da 4 de taş gibi oyunlar. 4'ün sevmediğim tek yanı diyalog seçimleriydi Starfield'da onu da düzeltmişler. 1000 saatimi gömeceğim yeni Bethesda oyunu geliyor.

Seçim yapıp ateş etme dışında ortak yönleri yok.

Güzel çıkacağını düşünüyorum da TES III, TES IV: Oblivion varken olamaz. Eski RPG oyunlarının kalitesi yeni RPG oyunlarında yok. Bu oyun için de farklı olacağını düşünmüyorum. Yine de ortalama üstü olacaktır tahminim.

Çok gaza gelmek umut bağlamak hayal kırıklığına sebep olur hocam. Çok beklentiye girmeyin bakalım ne olacak.

Gösterilenler güzel gözükse de temkinli yaklaşın büyük beklentilere girmeyin. Gezegen olayı zaten hikaye 5 tane içi şehir ve görev dolu gezegen olursa yine iyi. Geri kalan gezegenleri zaten yapay zeka oluşturacak kaynak toplanacak yaratık avlanacak en fazla.

Ön sipariş geçtim ama çıkmadan hiçbir oyuna muazzam diyemeyiz. CP77 de çok iyi, manyak bişey diyoduk adamlar yayınladığı videoları özel olarak elden geçirip veriyorlardı.

Bethesda iyi bir firma, Microsoft ise artık PS'e karşı atak yapmak istiyor. Göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…