Starfield tarihin en iyisi olabilir mi?

Bana göre tarihin en iyisi olacak oyun 31 ağustosta çıkacak.
Kesinlikle benim için de öyle duruyor. Rpgler arasında en sevdiğim Divinity Original Sin 2 liderliğini 31 Ağustosta devredecek gibi duruyor neyse ki yabancıya gitmiyor.

Oyunun önerilen sistem gereksinimleri RTX 2080 ve zorunlu SSD

Uzay temalı oyunlar kötü çıkmaz(NMS demeyin şuanda cillop gibi bir oyun). Piyasadaki bütün uzay oyunları ayrı güzel ve aralarına Starfield da geliyor, o çok çok daha iyi olacak GOTY 2023 belli bile.

Hocam Uzay oyunundan fazlasını beklemek saçmalık zaten. Kendi evrenimizde bile yaşam olma olasılığı olan (Bizim bulduğumuz) kaç gezegen var ki? Elbette AI tabanlı gezegenler olacak. Ne bekliyoruz tüm gezegenlere yaşam mı yerleştirsin. Bu bizim evrenimiz için bile fazla ütopik. Oyunun şu anki vaat ettiklerine yükseldim ben açıkçası. Sırf o gemi inşası bölümüne 100 saat gömerim.

Elbette ayaklarımızın yere basması da lazım. Bethesda bu, oyunu her an Bugfield olarak çıkarabilir. Sakin sakin bekleyip oynayıp geçelim

Benim merak ettiğim bir şey var, RTX 3050Ti + i5 12500H + 16GB Ramli bir laptop bu oyunu aaçar mı, açarsa oynatır mı onu merak ediyorum işte

Bence 50 60 oynatır optimizasyon sıkıntısı olmazsa mid/high ayarlarda

Bence 50 60 oynatır optimizasyon sıkıntısı olmazsa mid/high ayarlarda
Teşekkür ederim hocam, çekincem şu minimum specste gtx 1070ti yazmışlar. O beni korkuttu açıkçası. Umarım optimize çıkar oyun da rahat oynanır.

Teşekkür ederim hocam, çekincem şu minimum specste gtx 1070ti yazmışlar. O beni korkuttu açıkçası. Umarım optimize çıkar oyun da rahat oynanır.
Kartınız
Benim de gtx 1650 ti laptop heralde açsam oyunu 20 fps zor alır

Kartınız.

Benim de GTX 1650 Ti laptop herhalde açsam oyunu 20 FPS zor alır

Hocam ilk yazdığınızı anlamadım "kartınız"dan sonrası çıkmamış sanırım

Hocam bendeki kart açarsa sizinki de açar gibi geliyor bana FSR'ı vesaire de katarsak. Bildiğim kadarıyla 1650 Ti kartlar saf güç olarak 3050 ile benzer güçteler. DLSS ve RTX farkı var bildiğim kadarıyla.

Bir de şu var bu minimum ayarlar 1080p için mi geçerli, belki de 900pde oynatır. Umutla bekliyorum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…