Hocam ilk yazdığınızı anlamadım "kartınız"dan sonrası çıkmamış sanırım
Hocam bendeki kart açarsa sizinki de açar gibi geliyor bana FSR'ı vesaire de katarsak. Bildiğim kadarıyla 1650 Ti kartlar saf güç olarak 3050 ile benzer güçteler. DLSS ve RTX farkı var bildiğim kadarıyla.
Bir de şu var bu minimum ayarlar 1080p için mi geçerli, belki de 900pde oynatır. Umutla bekliyorum vallahi
Moral bozmak istemem ama kas gücü olarak oynatacak bir kart olmasına rağmen 4 GB VRAM çok yetersiz. Stutter yemekten oynadığınızdan keyif alır mısınız şüpheli.Benim merak ettiğim bir şey var, RTX 3050Ti + i5 12500H + 16GB Ramli bir laptop bu oyunu aaçar mı, açarsa oynatır mı onu merak ediyorum işte
1080p'de kullanılması en son çare olan teknolojiler DLSS ve FSR. Hele ultra performans modu render alınan çözünürlüğü o kadar düşürüyor ki piksel sayıyorsunuz. Oyun içi ayarları med-low yapmak daha mantıklı 1080p'de FSR kullanmaktansa.Aslında FSR FPS'i arttırır ama görüntüyü çok bozuyor oyun piksel piksel oluyor resmen. Geçen GoW açtım oyuna girdim. 65 70 FPS'leri görüyor oyun. Dedim nasıl? Ancak oyuna başlar başlamaz görüntünün çok iğrenç olduğunu fark ettim. Sonra ayarları kurcalayıp FSR'ı Ultra performanstan kalite moduna aldım ve görüntünün kalitesi fırladı. Ama oyun 40 50 FPS'lere düştü doğal olarak.
Değerli bilgileriniz için teşekkürler oyun çıkınca hepsini göreceğiz tabi çıkmadan konuşmak çok mantıklı değil ancak bethesda son yıllardaki oyunların ne kadar berbat optimizasyonlu çıkış yaptığının farkında olup bunun üstüne ekstra olarak çalışmışlardır diye düşünüyorum. Ayrıca bugların da az olacağı söyleniyor. Neyse bi çıkış yapsın da görürüz her şeyi çıplak bir şekilde.Moral bozmak istemem ama kas gücü olarak oynatacak bir kart olmasına rağmen 4 GB VRAM çok yetersiz. Stutter yemekten oynadığınızdan keyif alır mısınız şüpheli.
1080p'de kullanılması en son çare olan teknolojiler DLSS ve FSR. Hele ultra performans modu render alınan çözünürlüğü o kadar düşürüyor ki piksel sayıyorsunuz. Oyun içi ayarları med-low yapmak daha mantıklı 1080p'de FSR kullanmaktansa.
Aslında FSR FPS'i arttırır ama görüntüyü çok bozuyor oyun piksel piksel oluyor resmen. Geçen GoW açtım oyuna girdim. 65 70 FPS'leri görüyor oyun. Dedim nasıl? Ancak oyuna başlar başlamaz görüntünün çok iğrenç olduğunu fark ettim. Sonra ayarları kurcalayıp FSR'ı Ultra performanstan kalite moduna aldım ve görüntünün kalitesi fırladı. Ama oyun 40 50 FPS'lere düştü doğal olarak.
Bu arada kartınız önerilenin üstünde bir kart ki önerilen sistem gereksinimleri oyunları en az 45 60 FPS arası oynatır. Onu yazacaktım
Ek olarak ıgn oyunu 1 saatliğine incelemiş ve gerçekten vadedilen kadar iyi olduğunu söylemiş.
Ayrıca oyunun Bethesda tarafından çıkartılan en az buglu oyun olacağı söylentileri de mevcut. (sağlam bir kaynak)
Eğer ki bu söylenenler doğruysa gerçekten RDR2 gibi devrim yaşatacak bir oyun geliyor. Umarım öyle olur.
Moral bozmak istemem ama kas gücü olarak oynatacak bir kart olmasına rağmen 4 GB VRAM çok yetersiz. Stutter yemekten oynadığınızdan keyif alır mısınız şüpheli.
1080P'de kullanılması en son çare olan teknolojiler DLSS ve FSR. Hele Ultra performans modu render alınan çözünürlüğü o kadar düşürüyor ki piksel sayıyorsunuz. Oyun içi ayarları med-Low yapmak daha mantıklı 1080P'de FSR kullanmaktansa.
Değerli bilgileriniz için teşekkürler oyun çıkınca hepsini göreceğiz tabii çıkmadan konuşmak çok mantıklı değil ancak Bethesda son yıllardaki oyunların ne kadar berbat optimizasyonlu çıkış yaptığının farkında olup bunun üstüne ekstra olarak çalışmışlardır diye düşünüyorum. Ayrıca bugların da az olacağı söyleniyor. Neyse bir çıkış yapsın da görürüz her şeyi çıplak bir şekilde.
Fifa mıHer oyunu geçer ama bir tek muhteşem üçlüyü (God of war serisi, Fifa serisi, Gta serisi) geçemez
Oyuna girene kadar hiçbir şey diyemeyiz. Cyberpunk'ta da bu kadar gaza gelmişti insanlar abivvv çok iyi ya diye kudurmuşlardı adamlar 2 yılda anca oyunu oynanabilir hale getirdi.
Baldur's Gate 3 kadar iyi olur mu bilmem yani o kadar derin RPG yaşatamaz bence ama kötüde olmaz 92-93 olabilir eğer dedikleri şeyler yerinde değilse 88-90 arasıda olabilir çıksın deneriz.