Starfield tarihin en iyisi olabilir mi?

Ben bugtan bahsetmedim puanı düşük olabilir derken vuruş hissi kötü olursa yapay zekayla hazırlanan gezegenler boş olursa uzay gemisiyle savaşlar sıkıcı olursa tutmaz bence bunlar iyi olursa puanıda yüksek olabilir ama puanı 94 üstü ve derin bir RPG deneyimi olur mu bilmem en yakın örneği BG3ü kadar başarı yapar mı orasıda muamma.

@392578 hocam neyi beğenmediğini söyle tartışalım güzel güzel.

Daha önce iyi bir bilgisayarım ya da çıkacak olan oyunu alacak bütçem olmuyordu.

Şuan ikisine de sahip olduğum için ilk defa izlemek yerine oynamak için bir oyunun çıkmasını bekliyorum, farklı bir his. Bilim-kurgu ve uzay temasını sevmeme rağmen Starfield hakkında heyecanımı düşük tutmaya çalışıyorum.

Bir tek korktuğum şey şu; Diğer Bethesda oyunları gibi NPC'lerin birbiriyle etkileşimi Red Dead Redemption 2'ye göre zayıf kalacağı olması. Oynanıştan videosundan belli oluyor. O Red Dead Redemption 2 gibi etkileşimleri var ya...

RDR2 de olan etkileşim kalitesi enfes o tarz bir şey yapsa yapsa Rockstar GTA 6 da veya RDR3 de sunar bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…