Starfield tarihin en iyisi olabilir mi?

Kişilerin hangi oyun türünü sevdiğine göre değişebilecek bir kavram. Ama Aksiyon Rpg de en iyiler dediğimiz Witcher 3, Fallout New Vegas, Skyrim, Mass Effect 2 gibi yapımların eskidiğini düşünürsek çok olumlu geri dönüşler alabilir. Cyberpunk'ın yarattığı hayal kırıklığının temelinde de aslında bu vardı bence.

Bethesda'da son zamanlarda pek başarılı sayılmaz. Fallout 4, kendilerinden daha küçük bir firma tarafından yapılan New Vegas'ın gerisinde kaldı. Fallout 76 direkt Fallout hayranları tarafından bile yok sayıldı. Skyrim bile çıktığı zaman çok sıkıntılı bir oyundu ama adamların sağladığı sonsuz modlama imkanı dolayısıyla 12 yıldır hayatta. Tabii aynı oyun motoru ile yaptıklarından dolayı en azından bu oyunlar seviyesinde bir oyun çıkarsalar bile yüzlerce saati gömeriz büyük ihtimalle.

Adamlar çıtayı arşa çıkardığı için öyle oldu maalesef. Yoksa fallout 76 da 4 de taş gibi oyunlar. 4'ün sevmediğim tek yanı diyalog seçimleriydi Starfield'da onu da düzeltmişler. 1000 saatimi gömeceğim yeni Bethesda oyunu geliyor.

Seçim yapıp ateş etme dışında ortak yönleri yok.

Bildiğiniz üzere geçenlerde starfieldin oynanış videosunu gösterdiler. Açıkçası ben oyunu çok beğendim sistem gereksinimlerine de bakınca bayağı bir umut vadediyor. Belki de tarihin en iyi oyunu bile olabilir. (biraz fazla iddalı oldu) sizce nasıl olur ilk fikirleriniz neler? TLOU GoW RDR2 gibi büyük yapımları geçebilir mi?

Çok gaza gelmek umut bağlamak hayal kırıklığına sebep olur hocam. Çok beklentiye girmeyin bakalım ne olacak.

Ön sipariş geçtim ama çıkmadan hiçbir oyuna muazzam diyemeyiz. CP77 de çok iyi, manyak bişey diyoduk adamlar yayınladığı videoları özel olarak elden geçirip veriyorlardı.

Bethesda iyi bir firma, Microsoft ise artık PS'e karşı atak yapmak istiyor. Göreceğiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı