Baldur's Gate 3'ten bahsediyor arkadaş.Hangi oyundan bahsediyorsunuz?
Baldur's Gate 3'ten bahsediyor arkadaş.Hangi oyundan bahsediyorsunuz?
Kesinlikle benim için de öyle duruyor. Rpgler arasında en sevdiğim Divinity Original Sin 2 liderliğini 31 Ağustosta devredecek gibi duruyor neyse ki yabancıya gitmiyor.Bana göre tarihin en iyisi olacak oyun 31 ağustosta çıkacak.
Aynen öyleKesinlikle benim için de öyle duruyor. Rpgler arasında en sevdiğim Divinity Original Sin 2 liderliğini 31 Ağustosta devredecek gibi duruyor neyse ki yabancıya gitmiyor.
Hocam Uzay oyunundan fazlasını beklemek saçmalık zaten. Kendi evrenimizde bile yaşam olma olasılığı olan (Bizim bulduğumuz) kaç gezegen var ki? Elbette AI tabanlı gezegenler olacak. Ne bekliyoruz tüm gezegenlere yaşam mı yerleştirsin. Bu bizim evrenimiz için bile fazla ütopik. Oyunun şu anki vaat ettiklerine yükseldim ben açıkçası. Sırf o gemi inşası bölümüne 100 saat gömerim.Gösterilenler güzel gözükse de temkinli yaklaşın büyük beklentilere girmeyin. Gezegen olayı zaten hikaye 5 tane içi şehir ve görev dolu gezegen olursa yine iyi. Geri kalan gezegenleri zaten yapay zeka oluşturacak kaynak toplanacak yaratık avlanacak en fazla.
Hocam Uzay oyunundan fazlasını beklemek saçmalık zaten. Kendi evrenimizde bile yaşam olma olasılığı olan (Bizim bulduğumuz) kaç gezegen var ki? Elbette AI tabanlı gezegenler olacak. Ne bekliyoruz tüm gezegenlere yaşam mı yerleştirsin. Bu bizim evrenimiz için bile fazla ütopik. Oyunun şu anki vaat ettiklerine yükseldim ben açıkçası. Sırf o gemi inşası bölümüne 100 saat gömerim.
Elbette ayaklarımızın yere basması da lazım. Bethesda bu, oyunu her an Bugfield olarak çıkarabilir. Sakin sakin bekleyip oynayıp geçelim
Benim merak ettiğim bir şey var, RTX 3050 Ti + i5 12500H + 16 GB RAM'li bir laptop bu oyunu aaçar mı, açarsa oynatır mı onu merak ediyorum işte![]()
Teşekkür ederim hocam, çekincem şu minimum specste gtx 1070ti yazmışlar. O beni korkuttu açıkçası. Umarım optimize çıkar oyun da rahat oynanır.Bence 50 60 oynatır optimizasyon sıkıntısı olmazsa mid/high ayarlarda
KartınızTeşekkür ederim hocam, çekincem şu minimum specste gtx 1070ti yazmışlar. O beni korkuttu açıkçası. Umarım optimize çıkar oyun da rahat oynanır.
Benim de gtx 1650 ti laptop heralde açsam oyunu 20 fps zor alırTeşekkür ederim hocam, çekincem şu minimum specste gtx 1070ti yazmışlar. O beni korkuttu açıkçası. Umarım optimize çıkar oyun da rahat oynanır.
Kartınız.
Benim de GTX 1650 Ti laptop herhalde açsam oyunu 20 FPS zor alır![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.