Zyetwy
Decapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Gtx 1650 ti
i7 10750H 2.60 GHz
16 GB Ram
1 TB Hdd
256 GB Ssd
(Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop)
Hocam ilk yazdığınızı anlamadım "kartınız"dan sonrası çıkmamış sanırım
Hocam bendeki kart açarsa sizinki de açar gibi geliyor bana FSR'ı vesaire de katarsak. Bildiğim kadarıyla 1650 Ti kartlar saf güç olarak 3050 ile benzer güçteler. DLSS ve RTX farkı var bildiğim kadarıyla.
Bir de şu var bu minimum ayarlar 1080p için mi geçerli, belki de 900pde oynatır. Umutla bekliyorum vallahi![]()
Aslında FSR FPS'i arttırır ama görüntüyü çok bozuyor oyun piksel piksel oluyor resmen. Geçen GoW açtım oyuna girdim. 65 70 FPS'leri görüyor oyun. Dedim nasıl? Ancak oyuna başlar başlamaz görüntünün çok iğrenç olduğunu fark ettim. Sonra ayarları kurcalayıp FSR'ı Ultra performanstan kalite moduna aldım ve görüntünün kalitesi fırladı. Ama oyun 40 50 FPS'lere düştü doğal olarak.
Bu arada kartınız önerilenin üstünde bir kart ki önerilen sistem gereksinimleri oyunları en az 45 60 FPS arası oynatır. Onu yazacaktım
Ek olarak IGN oyunu 1 saatliğine incelemiş ve gerçekten vadedilen kadar iyi olduğunu söylemiş.
Ayrıca oyunun Bethesda tarafından çıkartılan en az buglu oyun olacağı söylentileri de mevcut. (Sağlam bir kaynak)
Eğer ki bu söylenenler doğruysa gerçekten RDR2 gibi devrim yaşatacak bir oyun geliyor. Umarım öyle olur.