Starfield Türkçe Yama [Beta Yayında] - Anonymous Çeviri

@DemirKipi yazmayayım yazmayayım diyorum. İlla yazdıracaksınız bana. Çeviri yapmak her türlü yasaktır ama ücretsiz olmalarını firmalar pek sorun etmiyor. Gri bölgede kaldığı için, bazı firmalar umursamıyor sorun bu kadar.

Binlerce ücretli mod varken ücretli modların gri bölgede kalmadığını neye dayanarak iddia ediyorsunuz?

Bir kaç münferit örnek olabilir. Lakin aynı münferit örnekler ücretsiz modlar için de mevcut.

Kendi ağzınızla söylediniz. Hepsi yasak. Hiç mod olmasın mı? Bütün modlara karşı olalım o zaman bu nasıl mantık?

Bu yamaların kime ne zararı var? Kimse kimseden zorla para istemiyor.

Korsan Destek : Bu kötü adamım, bu yasadışı
Yasadışı Ürün Reklamı:

Atsana bana 60 lira. Bir 60 lira atamıyorsan yaşama zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recoo senin gibi insanları kimse anlamayacak. Ona yanıyorum ben.
Mod yapmakla korsan oyuna destek vermenin oyun üreticisine etkisinin aynı olduğunu düşünüyorsa anlamasınlar zaten.

@DemirKipi Yazmayayım yazmayayım dedikçe yazdıracaksınız. Her oyunun açın EULA'sını okuyun. O metinler süs niyetine yazılmadı.

@DemirKipi Yazmayayım yazmayayım dedikçe yazdıracaksınız. Her oyunun açın EULA'sını okuyun. O metinler süs niyetine yazılmadı.
Ben ne diyorum? EULA’ya bakarsak ücretsiz modlar da yasak olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…