Trendyol örneğini bir çok örnekle beraber ben verdim ama yorum kaldırılmış.
Bahsettiğim şey hani marka üzerinden para kazananları görünce kalbiniz duruyor ya onlarada “Elimden gelen her şeyi yapacağım” diyor musunuz. Gerçekten merak ediyorum.
Yoksa sadece oyun yerelleştirenleri görüncemi kalbiniz duruyor
Dediğim gibi bu yama çıkacak ben ve bir çok kişi satın alacak arkasına yaslanıp oynayacak sizde bundan sonraki çıkacak yamaların altında sinek gibi vızlamaya devam edeceksiniz.
Trendyol örneğini birçok örnekle beraber ben verdim ama yorum kaldırılmış.
Bahsettiğim şey hani marka üzerinden para kazananları görünce kalbiniz duruyor ya onlara da “elimden gelen her şeyi yapacağım” diyor musunuz? Gerçekten merak ediyorum.
Yoksa sadece oyun yerelleştirenleri görüncemi kalbiniz duruyor
Dediğim gibi bu yama çıkacak ben ve birçok kişi satın alacak arkasına yaslanıp oynayacak sizde bundan sonraki çıkacak yamaların altında sinek gibi vızlamaya devam edeceksiniz.
Parasını verip eşek gibi zevkten anırarak oynayacağım ben Türkçe oyunumu ve sende iyi yaptığın şey olan sinek gibi diğer çıkacak yamaların altında vızlamaya devam edeceksin canım arkadaşım
İyi forumlar diliyorum sana
Parasını verip eşek gibi zevkten anırarak oynayacağım ben Türkçe oyunumu ve sende iyi yaptığın şey olan sinek gibi diğer çıkacak yamaların altında vızlamaya devam edeceksin canım arkadaşım
İyi sosyaller diliyorum sana
Ne yaptılar hocam tam bu konuya vakıf değilim anlatırsan sevinirim. Bu ücretli yama konusunda kendim şikayet edecektim ama bu yetkili arkadaşın dalga geçer modunda cevaplarından sebep mevcutta bulunduğum topluluklardan da şikayetler yaptıracağım. Bu yamanın engellenmesi için elimden gelen bütün gayreti göstereceğim. İnsan gibi cevap verme kabiliyetleri bile yok.
Burada herkes suçtan falan bahsediyor da bunu diyenlerin kaçının bilgisayarında kullandığı tüm programlar orijinal lisanslı, Windows orijinal lisanslı ? Korsan kullanmayan var mı ? Merak ettim
Burada herkes suçtan falan bahsediyor da bunu diyenlerin kaçının bilgisayarında kullandığı tüm programlar orijinal lisanslı, Windows orijinal lisanslı? Korsan kullanmayan var mı? Merak ettim
İyi Sosyaller diliyorum sana
Ben şu an ödüyorum veya üyeyim diye bir şey demedim. Burada herkes erdemli bir birey gibi davranmaya çalışınca dikkatimi çekti sadece. Bilgisayarlarınızdaki programları oyunları işletim sistemi vs orijinal kullanmamakta etik dışı ya hani.