@DemirKipi yazmayayım yazmayayım diyorum. İlla yazdıracaksınız bana. Çeviri yapmak her türlü yasaktır ama ücretsiz olmalarını firmalar pek sorun etmiyor. Gri bölgede kaldığı için, bazı firmalar umursamıyor sorun bu kadar.
Gerçeklerden tarafım, siz bu izlenimi alamıyorsanız o halde belli ki siz değilsiniz.Tarafsız olduğunuz izlenimini vermiyorsunuz.
Binlerce ücretli mod varken ücretli modların gri bölgede kalmadığını neye dayanarak iddia ediyorsunuz?@DemirKipi yazmayayım yazmayayım diyorum. İlla yazdıracaksınız bana. Çeviri yapmak her türlü yasaktır ama ücretsiz olmalarını firmalar pek sorun etmiyor. Gri bölgede kaldığı için, bazı firmalar umursamıyor sorun bu kadar.
Türkçe oyun oynamama müsaade ettiğiniz için teşekkür ederim.@DemirKipi Saldım seni. Laf anlamayacağın her hâlinden belli. Senin için ceza almak istemiyorum.
Mod yapmakla korsan oyuna destek vermenin oyun üreticisine etkisinin aynı olduğunu düşünüyorsa anlamasınlar zaten.@Recoo senin gibi insanları kimse anlamayacak. Ona yanıyorum ben.
Ben ne diyorum? EULA’ya bakarsak ücretsiz modlar da yasak olması lazım.@DemirKipi Yazmayayım yazmayayım dedikçe yazdıracaksınız. Her oyunun açın EULA'sını okuyun. O metinler süs niyetine yazılmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.