Starfield Türkçe yama önerisi

Makaleler
42
Starfield biraz güncelledikten sonra adam akıllı başlayayım dedim, Bethesda oyunlarında diyalog ve yazı çok olduğundan her zaman düzgün bir çeviri ile Türkçe oynamayı severim İngilizce biliyor olsam da. Oynayanlardan "bu düzgün ve güzel çevrilmiş anlaşılır ve pek hata yok" diye öneri yapan olursa.

Anonymous'dan ayrı olarak şunları buldum ama bilemedim aynılar mı. @Motionless IN White sen bilirsin.

İlk oynadığımda ise bunu kurmuştum ama güncelliği ve DLC'ler ne durumda bilmiyorum.

Ben de konusunu açmayı düşüyordum umarım bilen birisi çıkar buradan takip ederim konuyu.

Bende tekrar oynamayı düşünüyordum. İlk oynadığımda makine çevirinin launcherından kurup oynamıştım fena da değildi çok üzmemişti. Umarım güzel bir yama düşer buraya.

1. linktekini indirdim, çoğu yer İngilizce, benim için en önemli olan yerler (bilgisayarda kaydedilen olaylar vs) İngilizce ve ilk görevde uzay gemisiyle dünyaya inince aşağıda postacı bir kadın bekliyor onunla konuşma ingilizceydi ve verdiği görevde ingilizceydi, Allah bilir daha kaç görev İngilizce, bunları görünce moralim bozuldu oyun zevkim kaçtı sildim oyunla beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…