Startup için 5 bin TL yazıcı önerisi

Bütçe
5000

ferhatty

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, iş yerim için bir siyah beyaz yazıcıya ihtiyacım var, günde ortalama 10 adet siyah beyaz çıktı için kullanılacak. Bütçem 5 bin TL fakat değeceğini düşündüğüm yazıcılar için 1500TL kadar ekleme yapabilirim. Bazen günde 100 tane bazen de 10 gün boyunca çıktı almıyorum, aradığım diğer özellikler şöyle;

• Fotokopi alınabilmeli.
  • Wi-Fi bağlantısı olmalı.
  • Dolum maliyeti uygun olmalı.
  • Olabildiğince sorunsuz olmalı.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Epson L3250'ye bakabilirsiniz. Şahsen kullandım ve kullanan kişilerde memnun. 2 ayda bir kafa temizleyiciyi çalıştırsanız sorunsuzca kullanırsınız.

Mürekkeplerini Vatan Bilgisayar'dan temin edebilirsiniz.

Epson L3250'ye bakabilirsiniz. Şahsen kullandım ve kullanan kişilerde memnun. 2 ayda bir kafa temizleyiciyi çalıştırsanız sorunsuzca kullanırsınız.

Mürekkeplerini Vatan Bilgisayar'dan temin edebilirsiniz.
Postu düzenledim hocam. Siyah Beyaz olmalı.

Sadece siyah beyaz olacaksa fiyatlar çok artıyor. Arkadaşın dediği modelden kullandım e-ticaret işinde 3.5 sene günde 50-150 adet kağıt hiç problem yok.
Düzenli baskı almıcam hocam. Sorun çıkar deniyor.

@ferhatty genelde haftada en fazla 10 kağıt çıkarıyoruz. Onlar tahminen kafa temizlemeyi kullanmadığı için sorun çıkıyor demişlerdir. L3050 ve L3250 yazıcılarını kullandım kafa temizliği yapılmazsa sorun çıkabilir düzenli aralıklarla kafa temizlemeyi açsanız yeterli olur. Bilgisayardan gizli ikonlar yerindeki yazıcının ikonuna sağ tıklayıp temizlersiniz 5dk falan sürüyor.

Tamamdır hocam bu yazıcıyı deneyeceğim. WIFI’da bir sorun çıkıyor mu? Bir de ne kadar baskı alabiliyorsunuz?

Tamamdır hocam bu yazıcıyı deneyeceğim. Wi-Fi'da bir sorun çıkıyor mu? Bir de ne kadar baskı alabiliyorsunuz?

Windows'ta sürücü yazılımı ile hızlıca bağlayabilirsiniz. Modeminizde ki 2.4GHz bandında çalışan Wi-Fi'ya bağlıyorsunuz. Mobil ya da başka bir bilgisayara bağlamak istediğinizde Windows'ta yazı ekle deyin otomatik bulucak, mobilde iprint uygulamasında Wi-Fi modunu seçin yazıcı yı bulacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…