State of Decay 2 Türkçe yamada çeviri hatası

Sevgia

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
State of Decay 2 için pek çok farklı siteden Türkçe yama indirdim fakat her birisi için çevirilerde ne yazık ki bir hata var ve bu hatayı nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Teknik sorun olabilir yardımcı olur musunuz?

Başka insanlarla trade yapınca fiyat göstermesi gerekirken sayı yerine [FİYAT] yazıyor.
Üssümüz için de aynı şey geçerli günlük üretilen veya giden birimler (food, med, ammo, gas, material) için +rakam -rakam yerine yazı ile [+-miktar] yazıyor.

Dosya Ekleri

• hata.PNG
    hata.PNG
    557 KB · Görüntüleme: 223
Yama oyunun son güncellemesi için güncellenmemiş büyük ihtimalle, Gameolog yamasında benzer bir durum vardı.
Yama şimdilik güncel ve hatasız değil, en son 13 Mayıs'ta konu sahibi bir süre güncellemeyi düşünmediğini yazmış. Yamayı bu haliyle kullanıp kullanmayacağınıza kendiniz karar verin derim.
Yama güncellenmedikçe yapabileceğiniz bir şey yok gibi.

Hayır yeni sürüm gelmeden önce de bu şekildeydi ve ilk denediğimde 2021 2022 yılındaydık başlığı açmak aklıma yeni geldi. Aslında daha iyi özetleyebilirdim, yamayı başka sitelerden de indirdim. Sonuç olarak -A sitesinde ki yama ile trade sorunsuz [fiyat] hatası yok sadece [miktar] yani üs girdi çıktısı hatalı. -B yaması içinse [miktar] hatası yok fakat [fiyat] hatası var. Özetle bir yamada trade sorunsuz bir başka yamada üs girdi çıktısı sorunsuz.
Yani yamaların sebep olduğu bir sorun değil mi hocam? Küstahlık gibi algılanmasın, niyetim bu değil ama yama dosyalarına erişip düzenleme yaparak kendiniz düzeltmeniz mümkün değilse güncelleme beklemek dışında yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum.
Yine de yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır belki, yardım edemediğim (biraz da kullandığım üslup) için kusura bakmayın.

Problem değil kabalık yaptığını düşünmüyorum ayrıca teşekkür ederim. Bunu onlar düzeltmiyorlarsa ben düzeltirim. Yama dosyasını nasıl text şeklinde açabilirim, karşıma bu çıkıyor. Belki açabilmeyi bulursam düzeltirim. Çünkü yamalar sorunsuz çalışabiliyorlar sadece metni text olarak açabilmem gerek.
İleti uzayıp gitti ama hâlâ düzenleme hakkım varken kullanayım dedim. Çeviri hazırlama konularında pek bir bilgim yok aslında, konuyu "yardım edemiyorum"a bağlayacağım yine...
Notepad++ kullanarak açmayı deneyebilirsiniz belki. Olmazsa çevirinin yapıldığı yöntem ve/veya "tool"u (araç) edinmeniz gerekebilir. En basitinden DonanımHaber, Gameolog, SinnerClown gibi yama yayımlanan forumlarda konu açarak belki geri dönüş alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Yama oyunun son güncellemesi için güncellenmemiş büyük ihtimalle, Gameolog yamasında benzer bir durum vardı.

Hayır yeni sürüm gelmeden önce de bu şekildeydi ve ilk denediğimde 2021 2022 yılındaydık başlığı açmak aklıma yeni geldi. Aslında daha iyi özetleyebilirdim, yamayı başka sitelerden de indirdim. Sonuç olarak -A sitesinde ki yama ile trade sorunsuz [fiyat] hatası yok sadece [miktar] yani üs girdi çıktısı hatalı. -B yaması içinse [miktar] hatası yok fakat [fiyat] hatası var. Özetle bir yamada trade sorunsuz bir başka yamada üs girdi çıktısı sorunsuz.

Yani yamaların sebep olduğu bir sorun değil mi hocam? Yani (küstahlık gibi algılanmasın, niyetim bu değil) yama dosyalarına erişip düzenleme yaparak kendiniz düzeltmeniz mümkün değilse güncelleme beklemek dışında yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum.
Yine de yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır belki, yardım edemediğim (biraz da kullandığım üslup) için kusura bakmayın.
Problem değil kabalık yaptığını düşünmüyorum ayrıca teşekkür ederim. Bunu onlar düzeltmiyorlarsa ben düzeltirim. Yama dosyasını nasıl text şeklinde açabilirim, karşıma bu çıkıyor. Belki açabilmeyi bulursam düzeltirim. Çünkü yamalar sorunsuz çalışabiliyorlar sadece metni text olarak açabilmem gerek

Yani yamaların sebep olduğu bir sorun değil mi hocam? Küstahlık gibi algılanmasın, niyetim bu değil ama yama dosyalarına erişip düzenleme yaparak kendiniz düzeltmeniz mümkün değilse güncelleme beklemek dışında yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum.

İleti uzayıp gitti ama hâlâ düzenleme hakkım varken kullanayım dedim. Çeviri hazırlama konularında pek bir bilgim yok aslında, konuyu "yardım edemiyorum"a bağlayacağım yine...
Notepad++ kullanarak açmayı deneyebilirsiniz belki. Olmazsa çevirinin yapıldığı yöntem ve/veya "tool"u (araç) edinmeniz gerekebilir. En basitinden DonanımHaber, Gameolog, SinnerClown gibi yama yayımlanan forumlarda konu açarak belki geri dönüş alabilirsiniz.
Çoook içten teşekkür ederim vakit ayırdığın için.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    24,1 KB · Görüntüleme: 104
  • 2.PNG
    2.PNG
    48,4 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Merhaba sevgia bu konuda bana ulaşmak istemişsiniz sanırım üzgünüm forumda ki mesajınızı yeni görüyorum dilerseniz gameolog Discord'una gelip yamayı yapan arkadaşla irtibata geçin :) iyi oyunlar dilerim.

Merhaba sevgia bu konuda bana ulaşmak istemişsiniz sanırım üzgünüm forumda ki mesajınızı yeni görüyorum dilerseniz gameolog Discord'una gelip yamayı yapan arkadaşla irtibata geçin :) iyi oyunlar dilerim.
Geldim ve yardım istedim sonra kaplumbağa bot mesaj gönderdi kısaca çok terbiyesizlik alındım yani ama yine de ısrarla bunun düzeltilmesi için yavru kuşlar gibi ağlayarak 😭 yardım yakarışlarında bulunmaya devam ettim. Kaplumbağayı eğitmeleri gerek çok kaba ya 🐌'u tercih ederdim hani hani

Screenshot_20230716_085347_com.discord.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı