Grkemss Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #1 Denemediğim yol kalmadı PC açılmıyor. En son BIOS'u guncelleyip BIOS pilini çıkartmıştım. Ondan sonra açılmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2022
Denemediğim yol kalmadı PC açılmıyor. En son BIOS'u guncelleyip BIOS pilini çıkartmıştım. Ondan sonra açılmadı.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.829 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 13 Temmuz 2022 #2 PSU'nun fişini prizden çekin ve 10 dakika bekleyin. Ardından tekrar takın ve PC'yi açın. Artı 0 Eksi
M mehmetaymir Centipat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #3 Grkemss dedi: Denemediğim yol kalmadı PC açılmıyor. En son BIOS'u guncelleyip BIOS pilini çıkartmıştım. Ondan sonra açılmadı. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: PC statik elektrik boşaltma bu arkadaş aynı problemi yaşıyormuş bir göz at istersen Artı 0 Eksi
Grkemss dedi: Denemediğim yol kalmadı PC açılmıyor. En son BIOS'u guncelleyip BIOS pilini çıkartmıştım. Ondan sonra açılmadı. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: PC statik elektrik boşaltma bu arkadaş aynı problemi yaşıyormuş bir göz at istersen
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.725 Makaleler 7 Çözümler 94 13 Temmuz 2022 #4 PSU'nun fişini çekin veya bataryayı sökün. Güç açma tuşuna 10-15 saniye aralıklarla basılı tutun. Artı 0 Eksi
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 13 Temmuz 2022 #5 Hocam ben kasanın açma tuşuna defalarca bas çek yapmıştım sonra kendiliğinden açıldı. Artı 0 Eksi
MorfiNNN Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolog 13 Temmuz 2022 #6 Grkemss dedi: Denemediğim yol kalmadı PC açılmıyor. En son BIOS'u guncelleyip BIOS pilini çıkartmıştım. Ondan sonra açılmadı. Genişletmek için tıkla... Tüm güç kaynaklarını kestikten sonra güç tuşuna ard arda basmak işe yarayabilir. Artı 0 Eksi
Grkemss dedi: Denemediğim yol kalmadı PC açılmıyor. En son BIOS'u guncelleyip BIOS pilini çıkartmıştım. Ondan sonra açılmadı. Genişletmek için tıkla... Tüm güç kaynaklarını kestikten sonra güç tuşuna ard arda basmak işe yarayabilir.
KS KS Grkemss Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #7 Nasıl elektrikse 6 saat oldu bosalmadi.100u geçti tuşa bastigim , cikarmadigim parça sokmedigim kablo da kalmadı. 264523 dedi: Hocam ben kasanın açma tuşuna defalarca bas çek yapmıştım sonra kendiliğinden açıldı. Genişletmek için tıkla... Bir kere daha olmuştu benim de aynı şekilde açılmıştı ama bu sefer açılmadı. IDenizI dedi: PSU'nun fişini prizden çekin ve 10 dakika bekleyin. Ardından tekrar takın ve PC'yi açın. Genişletmek için tıkla... 6 saat oldu hocam mehmetaymir dedi: Çözüldü: PC statik elektrik boşaltma bu arkadaş aynı problemi yaşıyormuş bir göz at istersen Genişletmek için tıkla... Baktım olmadı o da. Son düzenleme: 14 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Nasıl elektrikse 6 saat oldu bosalmadi.100u geçti tuşa bastigim , cikarmadigim parça sokmedigim kablo da kalmadı. 264523 dedi: Hocam ben kasanın açma tuşuna defalarca bas çek yapmıştım sonra kendiliğinden açıldı. Genişletmek için tıkla... Bir kere daha olmuştu benim de aynı şekilde açılmıştı ama bu sefer açılmadı. IDenizI dedi: PSU'nun fişini prizden çekin ve 10 dakika bekleyin. Ardından tekrar takın ve PC'yi açın. Genişletmek için tıkla... 6 saat oldu hocam mehmetaymir dedi: Çözüldü: PC statik elektrik boşaltma bu arkadaş aynı problemi yaşıyormuş bir göz at istersen Genişletmek için tıkla... Baktım olmadı o da.