Statik IP satın alımı sonrası internete erişim kesildi

Türkcan-Acar

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Karbon fiber
DayZ isimli oyunda server açabilmek için statik IP satın aldım. Dün gece ben uyutken IP tanımlanmış ve modem arayüzünden de görünüuor. Fakat bilgisayarımın, daha doğrusu bu modeme bağlı tüm cihazlarımın internete erişimi kesildi. Sadece ana bilgisayarımı bağlasam da bana yeter fakat bağlayamıyorum. Birçok yol denedim çözüm bulamadım. Yardımlarınızı rica ediyorum.

DayZ isimli oyunda server açabilmek için statik IP satın aldım. Dün gece ben uyutken IP tanımlanmış ve modem arayüzünden de görünüuor. Fakat bilgisayarımın, daha doğrusu bu modeme bağlı tüm cihazlarımın internete erişimi kesildi. Sadece ana bilgisayarımı bağlasam da bana yeter fakat bağlayamıyorum. Birçok yol denedim çözüm bulamadım. Yardımlarınızı rica ediyorum.
Tüm cihazlarda erişim yoksa çağrı merkezini arayıp kontrol ettirin. Tanımlanan IP de sorun olabilir.

Teknik destek ile görüştüm modemde bir sorun olmadığını arıza raporu oluşturduklarını 48 saat içerisünde iletişimr geçeceklerini söylediler.

5 gün kadar uğraştıktan ve 10a yakın müşteri temsilciyile görüştükten sonra karşıma gelen bilgili bir beyefendi sayesinde sorunum çözülmüştür. Sorunum statik IP'de olan bir sorundan ötürü yaşanmış olup statik IP'im iptal edilip bir başkası atandıktan sonra internetim sorunsuz çalışmaya devam etmiştir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı