Bende ilk başta öyle yazmıştım ama öyle olsaydı diğer progamlardada öyle olduğunu belirtirdi ve HDD’nin bu kadar uzun sürede açacağını düşünmüyorum oyundan bahsetmiyor sonuçta.
Bende ilk başta öyle yazmıştım ama öyle olsaydı diğer progamlardada öyle olduğunu belirtirdi ve HDD'nin bu kadar uzun sürede açacağını düşünmüyorum oyundan bahsetmiyor sonuçta.
Bende önceden sistem HDD'ye kuruluydu (daha birkaç hafta önce SSD aldım) inanın bende de 1 saat gibi bir sürede açılıyordu hocam. Hatta açılırken sistemi o kadar yavaşlatıyordu ki Steam açılırken Chrome'a girmeye çalışırsam bilgisayar çöküyor gibi bir şey oluyordu.
Bende önceden sistem HDD'ye kuruluydu (daha birkaç hafta önce SSD aldım) inanın bende de 1 saat gibi bir sürede açılıyordu hocam. Hatta açılırken sistemi o kadar yavaşlatıyordu ki Steam açılırken Chrome'a girmeye çalışırsam çöküyor gibi bir şey oluyordu.
HDD kullanmasından dolayı değil o sorun. Bende de HDD var ve 2013 yılından beri kullanıyorum. Bir sorunu yok. Muhtemelen HDD'si bozuldu veya internetinde sıkıntı var. En kötü ihtimal ise virüs bulaştı.
Bende önceden sistem HDD'ye kuruluydu (daha birkaç hafta önce SSD aldım) inanın bende de 1 saat gibi bir sürede açılıyordu hocam. Hatta açılırken sistemi o kadar yavaşlatıyordu ki Steam açılırken Chrome'a girmeye çalışırsam bilgisayar çöküyor gibi bir şey oluyordu.