XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.364 Makaleler 8 Çözümler 180 28 Şubat 2022 #11 ha2san2 dedi: Steam 1 saat gibi geç bir sürede açılıyor. Çözüm nedir? Genişletmek için tıkla... Simgeye basıp deniyorsanız nadiren bana da oluyor görev çubuğunun sağından gizlenmiş uygulamalara tıklayın Steam'e tıklayıp kütüphaneye tıklayın.
ha2san2 dedi: Steam 1 saat gibi geç bir sürede açılıyor. Çözüm nedir? Genişletmek için tıkla... Simgeye basıp deniyorsanız nadiren bana da oluyor görev çubuğunun sağından gizlenmiş uygulamalara tıklayın Steam'e tıklayıp kütüphaneye tıklayın.
H ha2san2 Femtopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #12 Silinen üye dedi: İnternet hızınız nedir? Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Ayrıca bazen bug olabiliyor, güncelleme ekranında kalıyor. Genişletmek için tıkla... 10.25 Aatroxx dedi: Mutemelen buga girmiştir eğer öyleyse görev çubuğunun sağındaki gizli simgeleri göster yerinden Steam'e sağ tıklayıp kütüphaneyi açın hızlı açılır. Genişletmek için tıkla... ordanda olmuyor ve bu sefer 1 gün gibi bir sürede açıldı steam ha2san2 dedi: Steam 1 saat gibi geç bir sürede açılıyor. Çözüm nedir? Genişletmek için tıkla... arkadaşlar bu sefer 24 saat gibi bir sürede açıldı int hızım 10.25 ping:15 lütfen yardım edin birdaha bu sorunu yaşamak istemiyorum Son düzenleme: 28 Şubat 2022
Silinen üye dedi: İnternet hızınız nedir? Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Ayrıca bazen bug olabiliyor, güncelleme ekranında kalıyor. Genişletmek için tıkla... 10.25 Aatroxx dedi: Mutemelen buga girmiştir eğer öyleyse görev çubuğunun sağındaki gizli simgeleri göster yerinden Steam'e sağ tıklayıp kütüphaneyi açın hızlı açılır. Genişletmek için tıkla... ordanda olmuyor ve bu sefer 1 gün gibi bir sürede açıldı steam ha2san2 dedi: Steam 1 saat gibi geç bir sürede açılıyor. Çözüm nedir? Genişletmek için tıkla... arkadaşlar bu sefer 24 saat gibi bir sürede açıldı int hızım 10.25 ping:15 lütfen yardım edin birdaha bu sorunu yaşamak istemiyorum
Aatroxx Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 78 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #13 ha2san2 dedi: 10.25 Oradanda olmuyor ve bu sefer 1 gün gibi bir sürede açıldı Steam. Arkadaşlar bu sefer 24 saat gibi bir sürede açıldı int hızım 10.25 ping: 15 bir daha bu sorunu yaşamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Silip yüklemeyi denedin mi? Ve sadece Steam'de mi bu problemi yaşıyorsun?
ha2san2 dedi: 10.25 Oradanda olmuyor ve bu sefer 1 gün gibi bir sürede açıldı Steam. Arkadaşlar bu sefer 24 saat gibi bir sürede açıldı int hızım 10.25 ping: 15 bir daha bu sorunu yaşamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Silip yüklemeyi denedin mi? Ve sadece Steam'de mi bu problemi yaşıyorsun?
H ha2san2 Femtopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #14 Aatroxx dedi: Silip yüklemeyi denedin mi? Ve sadece Steam'de mi bu problemi yaşıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet silip yüklemeyi denedim ve yine evet sadece Steam'da oluyor bu.
Aatroxx dedi: Silip yüklemeyi denedin mi? Ve sadece Steam'de mi bu problemi yaşıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet silip yüklemeyi denedim ve yine evet sadece Steam'da oluyor bu.
Aatroxx Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 78 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #15 ha2san2 dedi: Evet silip yüklemeyi denedim ve yine evet sadece Steam'da oluyor bu. Genişletmek için tıkla... Steam destekten yardım alın iserseniz tam anlayamadım ben de. Ama onların yapabileceği bir şey de olmayabilir.
ha2san2 dedi: Evet silip yüklemeyi denedim ve yine evet sadece Steam'da oluyor bu. Genişletmek için tıkla... Steam destekten yardım alın iserseniz tam anlayamadım ben de. Ama onların yapabileceği bir şey de olmayabilir.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.364 Makaleler 8 Çözümler 180 28 Şubat 2022 #16 ha2san2 dedi: Evet silip yüklemeyi denedim ve yine evet sadece Steam'da oluyor bu. Genişletmek için tıkla... Sağ alttan gizli uygulama butonuna tıklayın Steam'e sağ tıklayıp kütüphaneye tıklayın açılıyor mu hemen?
ha2san2 dedi: Evet silip yüklemeyi denedim ve yine evet sadece Steam'da oluyor bu. Genişletmek için tıkla... Sağ alttan gizli uygulama butonuna tıklayın Steam'e sağ tıklayıp kütüphaneye tıklayın açılıyor mu hemen?