İnternet bağlantılarınızı,DNS adresinizi kontrol edin,steam Buğra girmiş olabilir sil-yükle yapın yada steam’e giriş yaptığınızda restart atın vs.Steam 1 saat gibi geç bir sürede açılıyor. Çözüm nedir?
Steam 1 saat gibi geç bir sürede açılıyor. Çözüm nedir?
Bende ilk başta öyle yazmıştım ama öyle olsaydı diğer progamlardada öyle olduğunu belirtirdi ve HDD’nin bu kadar uzun sürede açacağını düşünmüyorum oyundan bahsetmiyor sonuçta.HDD kullanmandan ötürü olabilir, internetten dolayı da olabilir.
Bende ilk başta öyle yazmıştım ama öyle olsaydı diğer progamlardada öyle olduğunu belirtirdi ve HDD'nin bu kadar uzun sürede açacağını düşünmüyorum oyundan bahsetmiyor sonuçta.
Bende önceden sistem HDD'ye kuruluydu (daha birkaç hafta önce SSD aldım) inanın bende de 1 saat gibi bir sürede açılıyordu hocam. Hatta açılırken sistemi o kadar yavaşlatıyordu ki Steam açılırken Chrome'a girmeye çalışırsam çöküyor gibi bir şey oluyordu.
Bendede aynısıydı eski laptopuma SSD taktığımda insanazora falan dönüştüğünü sanmıştım basıyorum açılıyordu Hey gidi günler.Bende önceden sistem HDD'ye kuruluydu (daha birkaç hafta önce SSD aldım) inanın bende de 1 saat gibi bir sürede açılıyordu hocam. Hatta açılırken sistemi o kadar yavaşlatıyordu ki Steam açılırken Chrome'a girmeye çalışırsam bilgisayar çöküyor gibi bir şey oluyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.