Steam 100 TL oyun önerisi

Klasik oyunlar var, eğer almadıysan öneririm. Mesela Dying Light, Metro serisinin ilk 2 oyunun Redux versiyonları, The Witcher 3: Wild Hunt, Batman serisi, Black Mesa ve Half Life 2, The Forest, GTA 4, HITMAN, Satisfactory, Saints Row, Raft, Mad Max, MGS serisi... Bu liste daha uzar gider.

Bunların dışında Ubisoft oyunlarında çok güzel indirim vardı. Far Cry serisinden özellikle FC 3 13 TL gibi bir fiyata satılıyordu. Assassin's Creed serisinden de AC 2 aynı fiyatlara satılıyordu. Watch Dogs 2 de bir alternatif olabilir.

Kingdom Come Deliverance müthiş bir RPG oyunu. Tarihsel ögeleri ve gerçekçiliği birleştirerek bana unutulmaz anılar bırakmıştı. Yine tarihsel strateji türünden Age of Empires serisi çok güzel indirimde bulunuyor. AoE 3 hem hikaye moduyla hem de genel yapısıyla benim hoşuma gitmişti. Tabii ki serinin efsanesi AoE 2'nin de yeri ayrıdır.

Daha sayamadığım çok şey var ama aklıma bunlar geldi şimdilik. Kaçırılmayacak türde yapımlar bunlar. Keşke zamanım olsa da oynasam diyorum fakat yaz ayları gelince düşünürüz orasını. Keyifli oyunlar şimdiden.
 
Hack and Slash seviyorsan ''Nier Automata'' olabilir. İndirime girmemiş ve biraz pahalı ama indirimde 66TL görüyor istersen kış indirimleri bekleyebilirsin.
 

Geri
Yukarı