Y YardımaİhtiyacıOlanBiri Decapat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 2 19 Ocak 2019 #1 Bildiğiniz üzere Steam topluluk pazarında hiç bekletmeden bir şey satmak için mobil kimlik doğrulayıcı istiyor, ben de mobil doğrulayıcıyı yaptım ama hala bir şey satarken 15 gün bekliyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim, bir fikri olan var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2019
Bildiğiniz üzere Steam topluluk pazarında hiç bekletmeden bir şey satmak için mobil kimlik doğrulayıcı istiyor, ben de mobil doğrulayıcıyı yaptım ama hala bir şey satarken 15 gün bekliyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim, bir fikri olan var mı ?
PODOLOG Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 1.106 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Kocaeli izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşirelik 19 Ocak 2019 #2 15 gün beklemek zorundasın mobil guard'ı etkinleştirdikten sonra. Artı 0 Eksi
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.387 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2019 #3 İlk kez bir şey satıyorsan eğer bu süreyi beklemek gerekiyor. Artı 0 Eksi
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2019 #4 Mecbur 15 gün beklemek zorundasın çünkü ilk kez aktifleştirme yapmışsın. Artı 0 Eksi
N Najhoist Hectopat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 47 Çözümler 1 19 Ocak 2019 #5 Kullandığın cihazın 7 gündür giriş yapılı olması gerekiyor. Bu yüzden bekletiliyor olabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Y YardımaİhtiyacıOlanBiri Decapat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 2 19 Ocak 2019 #6 PODOLOG dedi: 15 gün beklemek zorundasın mobil guard'ı etkinleştirdikten sonra. Genişletmek için tıkla... 3 ay bekledim..... Najhoist dedi: Kullandığın cihazın 7 gündür giriş yapılı olması gerekiyor. Bu yüzden bekletiliyor olabilirsin. Genişletmek için tıkla... hayır ondan değil VAHŞİ KAPİTALİST dedi: Mecbur 15 gün beklemek zorundasın çünkü ilk kez aktifleştirme yapmışsın. Genişletmek için tıkla... ilk kez aktifleştirme yapmadım doğru düzgün oku öyle cevap ver Artı 0 Eksi
PODOLOG dedi: 15 gün beklemek zorundasın mobil guard'ı etkinleştirdikten sonra. Genişletmek için tıkla... 3 ay bekledim..... Najhoist dedi: Kullandığın cihazın 7 gündür giriş yapılı olması gerekiyor. Bu yüzden bekletiliyor olabilirsin. Genişletmek için tıkla... hayır ondan değil VAHŞİ KAPİTALİST dedi: Mecbur 15 gün beklemek zorundasın çünkü ilk kez aktifleştirme yapmışsın. Genişletmek için tıkla... ilk kez aktifleştirme yapmadım doğru düzgün oku öyle cevap ver