Steam 2 saat oynanmış oyun iade edilir mi?

Oluyor merak etme, zup diye bir oyun almıştım ve tam 2 saat oynamıştım, iade talebinde bulundum direk kabul edildi. Bu arada bende aldım Wolfenstein ve bayağı beğendim😀.

FPS pek bana göre değil ya sanırım. Ya da ben çok fazla hikayeli oyun sevmiyorum. İlk başta bir sevdim gibi oldu ama sonra fikrim değişti. Aslında BF4'ü çok severek oynamıştım ama o modern zamanda geçtiğinden olabilir.

"Valve, help.steampowered.com ile gönderilen geri ödeme talebi doğrultusunda 2 saatten az oynanmış ve satın alım işlemi üzerinden 14 günden fazla geçmemiş isteklere geri ödeme yapacaktır. Açıkladığımız geri ödeme kurallarının dışına çıksanız bile talep gönderin, biz inceleriz."

İade talebi oluşturun.

Yüksek ihtimal iade isteğinizi kabul ederler, sorun çıkacağını sanmıyorum. İki hafta süresi geçmediyse tabii.

Yok. Daha dün aldım.
Arkadaşlar. İnanıın bana bende sevmeyi denedim. Hem de çok istedim. Çünkü sorduğum herkes övüyordu. Ama ben sevemedim. Zaten spoiler yemiştim hikayeyle ilgili. O da keyfimi kaçırınca olmadı işte.

Yok. Daha dün aldım.
Arkadaşlar. İnanıın bana bende sevmeyi denedim. Hem de çok istedim. Çünkü sorduğum herkes övüyordu. Ama ben sevemedim. Zaten spoiler yemiştim hikayeyle ilgili. O da keyfimi kaçırınca olmadı işte.
Oyunu beğenmediğinizi belirtip iadenizi kolaylıkla sağlarsınız, sorun olacağını düşünmüyorum :)

"Valve, help.steampowered.com ile gönderilen geri ödeme talebi doğrultusunda 2 saatten az oynanmış ve satın alım işlemi üzerinden 14 günden fazla geçmemiş isteklere geri ödeme yapacaktır. Açıkladığımız geri ödeme kurallarının dışına çıksanız bile talep gönderin, biz inceleriz."

İade talebi oluşturun.

Oluşturdum zaten hocam. Ben sadece alırlar mı diye sizlere bir danışayım dedim.

@körbiginar

İade şartlarını karşılıyorsanız sorun olmaz.

2 Saat oynadım ve 2 gün önce aldım.(Aslında 1 sayılır çünkü 2 gün öncesinin gecesi yani 1.30 gibi bir saatte aldım) bu iade şartlarını karşılıyor değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı