Steam 200 Mbit internette yavaş indirme yapıyor

489156

Decapat
Arkadaşlar 200Mbit Turkcell Superonline abonesiyim eskiden sıkıntısız 15-20MB/sn görüyordum fakat bir süredir maksimum 8.5, 9MB/sn. sıkıntı ISS'de mi yoksa sunucuda bir kısıtlama mı var anlamadım.

Bu arada sunucu değiştirmeyi denedim. Frankfurt, İstanbul ve Ankara denedim hepsinde sorun aynı. Önbellek sıfırlamayı da denedim. Steam'e yazmayı düşünüyorum fakat ilk önce forumda bir sorayım dedim. Ardından ISS ile görüşeceğim.

Arkadaşlar 200Mbit Turkcell Superonline abonesiyim eskiden sıkıntısız 15-20MB/sn görüyordum fakat bir süredir maksimum 8.5, 9MB/sn. sıkıntı ISS'de mi yoksa sunucuda bir kısıtlama mı var anlamadım.

Bu arada sunucu değiştirmeyi denedim. Frankfurt, İstanbul ve Ankara denedim hepsinde sorun aynı. Önbellek sıfırlamayı da denedim. Steam'e yazmayı düşünüyorum fakat ilk önce forumda bir sorayım dedim. Ardından ISS ile görüşeceğim.

Normal değil, iletişime geçin.

Steam Ayarlara Gir , İndirilenler Bölümüne Tıkla İndirme Bölgesini Nereye Daha Yakınsa Onu Seç Ve Eğer Yine Birşey Değişmiyorsa TCPE'yi En İyile Advanced Systemcare'yi Öneririm.

Diskinizin hızı yetişemiyor olabilir mi? Bir yerde yetersiz kaldığı zaman indirme hızının düştüğünü okumuştum.

Steam Ayarlara Gir , İndirilenler Bölümüne Tıkla İndirme Bölgesini Nereye Daha Yakınsa Onu Seç Ve Eğer Yine Birşey Değişmiyorsa TCPE'yi En İyile Advanced Systemcare'yi Öneririm.
Advanced System Care bilgisayarın ömrünü çürütür bilgisayarı kullandırmaz hale getirir. Steamin genel olarak çoğu sunucusu yüksek hızı kaldırmıyor ondan dolayı normal gibi duruyor.

Advanced System Care bilgisayarın ömrünü çürütür bilgisayarı kullandırmaz hale getirir. Steamin genel olarak çoğu sunucusu yüksek hızı kaldırmıyor ondan dolayı normal gibi duruyor.
Steam'ın Sunucularını Düşünmemiştim. Steamın Sunucuları Aynı Böyle (Bkz: Reddit)

Diskinizin hızı yetişemiyor olabilir mi? Bir yerde yetersiz kaldığı zaman indirme hızının düştüğünü okumuştum.

Denedim zaten SSD'de de durum aynı değişen bir şey yok.

Normal hocam Steam'de hız limitleri var. İsterse 100Gbps hızı olsun belli bir limiti geçemiyor. Düşüşler yaşanabilir indirme hızlarında.

Böyle bir sorun yoktu daha önce fakat 2-3 aydır bu şekilde.

Advanced System Care bilgisayarın ömrünü çürütür bilgisayarı kullandırmaz hale getirir. Steam'in genel olarak çoğu sunucusu yüksek hızı kaldırmıyor ondan dolayı normal gibi duruyor.

Advanced System Care dahil hiçbir programı yıllardır kullanmıyorum gerek de yok. Microsoft'un kendisi zaten kayıt defteri girdilerine dokunulmasını önermiyor. Ben de Steam kaynaklı olabilir diye düşünüyordum ondan sorayım dedim. Çoğu kişi 100Mbit ve altı internet kullandığından kota varsa da farkedemiyor. (arkadaşlarım da bu şekilde)

Edit:
Şu konudaki yazılımı indirip "Advanced Repair" yaptım ve sorun düzeldi. Nasıl olduysa hatırlamadığım bir uygulama ağ ayarlarında bir değişiklik yaptı belli ki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı