Steam 2021 Sonbahar Rozeti

Katılım
16 Temmuz 2021
Mesajlar
528
Çözümler
11
Yer
Ankara - Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Steam Sonbahar indirimlerinin başlaması ile birlikte 2021 Sonbahar indirimi rozeti de çıktı. Bu rozeti almak için ana sayfada bulunan Steam Ödülleri kısmını bulmalısınız. Steam Ödülleri kısmındaki adayınızı seçin butonuna basmanız ile rozeti almaya başlayacaksınız.

Steam adaylığı.jpg


Bu kısmı açtıktan sonra aşağı indiğinizde görevlerinizi göreceksiniz.

Steam rozeti.jpg


Bu kısmın üstünde adaylık kategorileri bulunmaktadır. Bu kategorilere oyunları seçtikten sonra ilk iki görevi tamamlamış olacaksınız. Üçüncü görevi tamamlamak için yapmanız gereken şey aday gösterdiğiniz bir oyunu oynamaktır. Dördüncü ve son görev ise aday gösterdiğiniz bir oyunun mağaza sayfası üzerinden bir incelemede bulunmak veya güncellemektir. Bunların hepsini yaparsanız 4. seviye rozeti alırsınız.

1 görev tamamlamak1. seviye - 25 XP
2 görev tamamlamak2. seviye - 50 XP
3 görev tamamlamak3. seviye - 75 XP
4 görev tamamlamak4. seviye - 100 XP

Rozet ise bu şekilde;

rozet.jpg
 
Oyun çeşitleri hakkında pek bir bilgim yok. Hangi türlerde vermem gerekiyor açıklayabilir misiniz?
Siz kategorilere girdiğinizde zaten verebileceğiniz oyunları verir. Orada bir şey yok ise arama yerine bir oyun yazarak seçebilirsiniz. Herhangi bir kategoride sizde olan bir oyunu seçmeniz en iyisi olacaktır çünkü görevlerinizden biri kategorilere aday gösterdiğiniz bir oyunu oynamak. Kısacası kategorilere verdiğiniz oyunların hangi tür olduğu önemli değil.
 

Geri
Yukarı