Steam 28 TL'ye ne alınabilir?

Yaklaşık 60FPS için 720p Low'da oynamanız gerekir. Önerdiklerim arasında Hades ve ori şahsen en iyileri. Hades ile 40+ saat eğlenerek oynarsınız diye düşünüyorum.

2'sini de oynadım hocam bitirdim. Şimdi stardewe karar verdim. Teşekkür ederim yine de öneriniz için.

Bir ara deneyip oyunu çözememiştim. Kolaya kaçıp iade ettiğimi hatırlıyorum, biraz araştırsam oynardım aslında. Hayırlı olsun hocam iyi oyunlar şimdiden.
Oyun çöküyor ne yazıkki, iade talebinde bulundum :(

Bir ara deneyip oyunu çözememiştim. Kolaya kaçıp iade ettiğimi hatırlıyorum, biraz araştırsam oynardım aslında. Hayırlı olsun hocam iyi oyunlar şimdiden.
Nioh sararmı sizce hocam?

Hocam istiyorsanız Join the Stardew Valley Türkiye Discord Server! sizde bu Discord'a gelin size de yardımcı olurum. Hatta beraber oynayabilirsiniz iki kişi çok daha eğlenceli oluyor.
Bu aralar meşgulüm ama ilginiz için teşekkürler 🙂
Hocam Ori kaç saat sürüyor?
Ben 10.4 saatte bitirmişim ama kötü oynayışımdan dolayıdır büyük ihtimal.
1663946124725.png

@Kiznaiver peki hocam Hades mi Ori mi? Daha önce Dead Cells denemiştim fakat 3 saat oynayıp iade ettim. Hades'te benzer bir tür. Alsam sarar mı sizce?

Nioh sararmı sizce hocam?
Souls-like oyunları seviyorsanız sarar. Türünün güzel oyunlarından. Ama dediğim gibi ayarları kısmanız gerekecek öyle de zevk verir mi emin değilim. 28TL'ye 5-6 oyun dizerdim size de çoğunun indirimi bitmiş.
@Kiznaiver peki hocam Hades mi Ori mi? Daha önce Dead Cells denemiştim fakat 3 saat oynayıp iade ettim. Hades'te benzer bir tür. Alsam sarar mı sizce?
Hades Dead Cells gibi değil. Ayrıca endinizi tekrar ediyormuş gibi hissettirmiyor asla. Hades'i de 61 saat oynamışım ve hala bitirdim diyemem, yeni metinler denk geliyordu sürekli. Fiyatına göre uzun ve eğlenceli bir deneyim de sunuyor. Bence Hades'i alın.
1663946459229.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı