crayzzurnaci Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 18 11 Haziran 2020 #11 Tortue dedi: Bilmiyorum ama hala bankadan sonuç bekliyorum. Steam'lik bir durum yok en azından. Genişletmek için tıkla... Bir gelişme olursa haber edermisiniz bende bir oyun almayı düşünüyorum ama iade etme ihtimalim yüksek o sebepten
Tortue dedi: Bilmiyorum ama hala bankadan sonuç bekliyorum. Steam'lik bir durum yok en azından. Genişletmek için tıkla... Bir gelişme olursa haber edermisiniz bende bir oyun almayı düşünüyorum ama iade etme ihtimalim yüksek o sebepten
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 11 Haziran 2020 #12 crayzzurnaci dedi: Bir gelişme olursa haber edermisiniz bende bir oyun almayı düşünüyorum ama iade etme ihtimalim yüksek o sebepten Genişletmek için tıkla... Unutmayayım diye SS aldım, mutlaka haber edeceğim.
crayzzurnaci dedi: Bir gelişme olursa haber edermisiniz bende bir oyun almayı düşünüyorum ama iade etme ihtimalim yüksek o sebepten Genişletmek için tıkla... Unutmayayım diye SS aldım, mutlaka haber edeceğim.
eqho Kilopat Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 654 Çözümler 5 11 Haziran 2020 #13 Benimki iade oldu, teşekkürker.
berkekorkmaz00 Kilopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #14 eqho dedi: Şöyle bir şey var ki ben steam cüzdan bakiyemle aldım Genişletmek için tıkla... Bir şey farketmiyor yine de paranızı 1 hafta içinde iade etmek zorundalar.
eqho dedi: Şöyle bir şey var ki ben steam cüzdan bakiyemle aldım Genişletmek için tıkla... Bir şey farketmiyor yine de paranızı 1 hafta içinde iade etmek zorundalar.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 15 Haziran 2020 #15 crayzzurnaci dedi: Bir gelişme olursa haber edermisiniz bende bir oyun almayı düşünüyorum ama iade etme ihtimalim yüksek o sebepten Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 22 gündür iadeyi bekliyordum, bugün 16:26 saatinde iadem hesabıma yatırılmış. Tabii siz iade ettiğinizde de bu kadar süre bekler misiniz beklemez misiniz bilemem yani bu bankaya göre değişiyor. Benim kullandığım banka EnPara.
crayzzurnaci dedi: Bir gelişme olursa haber edermisiniz bende bir oyun almayı düşünüyorum ama iade etme ihtimalim yüksek o sebepten Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 22 gündür iadeyi bekliyordum, bugün 16:26 saatinde iadem hesabıma yatırılmış. Tabii siz iade ettiğinizde de bu kadar süre bekler misiniz beklemez misiniz bilemem yani bu bankaya göre değişiyor. Benim kullandığım banka EnPara.