Steam ₺70 oyun önerisi

Cuphead (zor bir oyun ama grafikleri ve oynanışı hoşuma gitmişti videolardan gördüğüm kadarıyla),Doom Eternal (sağa sola sıkayım kafa dağıtayım dersen.), Fallout 4, Skyrim, Arma 3, AC Origins - Odyssey - Unity, Batman Arkham serisi, Sniper Elite 4, Witcher 3 ve tüm DLC'leri, Mount & Blade Warband (bir süre bırakılıp sonra tekrar başlancak bir oyun bence), Watch Dogs 2, Portal 1-2, Beyond Two Souls, Control, Crysis, Just Cause 3, Witcher 2, Little Nightmares, Gears 5. Benden bu kadar hocam başka aklıma gelmiyor.
Arkadaşım olmadan zevk alabilir miyim?
Bir de Online'da görev falan oluyor mu yoksa sadece gezme falan mı?

Görev oluyor diye biliyorum ama bence arkadaşsız sarmaz RDR2 Online.
 
Cuphead (zor bir oyun ama grafikleri ve oynanışı hoşuma gitmişti videolardan gördüğüm kadarıyla),Doom Eternal (sağa sola sıkayım kafa dağıtayım dersen.), Fallout 4, Skyrim, Arma 3, AC Origins - Odyssey - Unity, Batman Arkham serisi, Sniper Elite 4, Witcher 3 ve tüm DLC'leri, Mount & Blade Warband (bir süre bırakılıp sonra tekrar başlancak bir oyun bence), Watch Dogs 2, portal 1-2, beyond Two Souls, Control, Crysis, Just Cause 3, Witcher 2, Little Nightmares, gears 5. benden bu kadar hocam başka aklıma gelmiyor.

Görev oluyor diye biliyorum ama bence arkadaşsız sarmaz RDR2 Online.

Sağ olun zaten aklım Odyssey'le red Dead Online da kalmıştı Online sarmaz Odyssey alacağım peki Total War serisi nasıldır bilginiz var mı?
 

Geri
Yukarı