Satıldı Steam ACC, Razer, Corsair Mouse Pad, Aerocool P7 Kasa Fanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TrimasQue

Kilopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Arkadaşlar selamlar.
İlk olarak işe razer mouse pad ile gireyim. Elimde 2 adet mouse pad mevcut. Birisi Razer Goliathus Control, amazon ürünüdür.
Bu linkten ürüne ulabilirsiniz. Tertemizdir sorun yoktur.

İkinci olarak elimde corsair mm800 vardır. Garantisi bitmiştir. Çok ufak siyah lekeler vardır. Çizik, ezilme, eskime vs. yoktur.
Bu linkten detayı fotoğraflara ulaşabilirsiniz.

Üçüncü olarak aerocool p7-12 pro vardır. 2 adettir. Kontrolcüsü yok. Anakartımda RGB desteği olmadığı için kullanmıyorum yatıyor.
Vazgeçtim. (RGB destekli anakart alacağım.)

Dördüncü olarak 4 adet RedSky kasadan çıkan red fan mevcuttur. Kasa 2 aylıktır.
Bu linkten ulaşabilirsiniz.

Son olarak elimde 80 level steam hesap vardır. Uplay ve Ets2 için bilgileri sorunsuzdur. İlk mail adresi elimdedir. Oyunları kalitelidir. Hesapta yasaklanma yoktur. Faceit/Esea kaydı yoktur.

Fiyatlandırma:
100 TL
240 TL Satıldı.
100 TL
100 TL
500 TL Satıldı şeklindedir.

Güncelleme: A320M anakart satılıktır. O sadece Denizli içerisinde teslim edilebilir. Faturası 19.01.19 faturalı. Kutusu yok ama aynası ve bios güncellemesi yapıldı.
275 TL

Anakart @Quertas için rezerve edilmiştir.

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı satışlar dilerim. Sana tavsiyem Steam hesabını satmaman olacaktır. Her ne kadar oynamayacağım gibi düşünüyorsan da hesabındaki sadece 2 oyun 600TL ediyor. Gerisini bedava vermek mantıklı değil. İyi günler dilerim.

Öncelikle hayırlı satışlar dilerim. Sana tavsiyem Steam hesabını satmaman olacaktır. Her ne kadar oynamayacağım gibi düşünüyorsan da hesabındaki sadece 2 oyun 600TL ediyor. Gerisini bedava vermek mantıklı değil. İyi günler dilerim.

Biliyorum hocam. Çok değerli oyunlar da var. Lakin nakit gerekiyor. Elde sonuçta bunlar varken de napalım. Ötekiler satılırsa satmam belki de bunu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı