Steam Achievement Manager kullanmak

Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Medikal
Merhaba sam kullanacağım arkadaşlar başarım takıntım var güzel gözüküyor profilde lakin çok araştırdım konuyu bazıları sıkıntı çıkartır diyor bazıları çıkartmaz diyor.
Ben Online oyun oynamıyorum açabildiğim kadarını kendim açacağım açamadıklarımı sam ile yapmayı düşünüyorum ama onu da bir seferde hepsini değil de 2-3 saatte bir tane veya 1 günde bir başarım gibi yapmayı düşünüyorum anlaşılmaması için.

Sorum şu; böyle yaptığımda anlaşılır mı yine de sam kullandığım?

10 dakikada on binlerce basarim ekleyip geri sildim. Sorun olacagini sanmiyorum. Kesinlik veremem.

1695282479742.png

Açabildiğim kadarını kendim açacağım açamadıklarımı sam ile yapmayı düşünüyorum ama onu da bir seferde hepsini değil de 2-3 saatte bir tane veya 1 günde bir başarım gibi yapmayı düşünüyorum anlaşılmaması için.

Öyle oluyor mu? Ben 1 keresinde kullanmıştım, ben de zaten olan tüm başarımlar gitmişti🫡

Bu program hakkında forumda olsun internette olsun çoğu kişi kullanıp şu ana kadar bir problem yaşamadıklarını belirtti. Ama ilerisi için kimse bir şey söyleyemez. Kullandıktan sonra profilinize girince çıkan başarım ilerlemesi kısmında zaten %100 olacağı için (eğer tamamını yapacaksanız) belli olur. Steam'in banlama durumu ise tamamen şans işi ileride ne olacağını dediğim gibi bilemeyiz. Şu ana kadar bir şey olmamış ama yarın 3. parti program kullandınız diyerek banlanabilirsiniz. Kullanıp kullanmamak tamamen sizin insiyatifinizde.

Steam Idle Master kullan bence hem basit hem işe yarıyor. Bu programın achievement için olanı da vardı. 7-8 sene önce kullandım bugüne kadar bir sorun yok. :D

Profilinizi Steam üzerinden veri alan sitelerden sorgularlarsa bazılarında bu tarz ibareler çıkabilir.
1695283612781.png

Ekstra açmak için değilde, olanları silmek için kullanmıştım -ETS 2'ye profil save'i yüklemiştim ve başarımlar yağınca çok sinir olmuştum- 2 3 ay kadar oldu ve bir sorun yaşamadım. Başka bir konuda da Steam'in başarımları denetlemediği yazılmıştı. Tabi ilerde Steam'in ne yapacağı belli olmaz, kimse garanti veremez.

Yeni konular

Geri
Yukarı