Merhaba arkadaşlar, Steam aile paylaşımı nasıl oluyor acaba PlayStation 4 gibi mi birbirimize oyun verip oynayabiliyor muyuz?
Paylaştığın kişi kütüphanene erişebiliyor ama aynı anda paylaşımlı oyunlardan oynayamıyorsunuz.
Evet, oynayabilirsiniz.Aynı anda olmasa da oluyor mu ben çevrımdışı modda onun oyununu oynayabilir miyim?
İstediğin bir arkadaşın ile kütüphanende bulunan oyunları paylaşabiliyorsun veya o seninle paylaşabiliyor. Aile paylaşımına bazı oyunlar dahil olmuyor tabii, mesela RDR 2.
Bir de aile paylaşımı aktifken arkadaşın sen oyundayken senin oyununu çevrimiçi şekilde oynayamıyor.
Social Club gerektiği için aile paylaşımından paylaşamazsın maalesef.Hocam RDR2 için abimle yapacaktım ama olmuyor mu ya RDR 2![]()
RDR 2 olmuyor diye biliyorum. Ben hesabımı paylaştığımda RDR 2 kuzenimin kütüphanesinde gözükmüyordu.Hocam RDR2 için abimle yapacaktım ama olmuyor mu ya RDR 2![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.