3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.747 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #11 shotgunned dedi: Kim kullanıyor ki? Nasıl bakacağım? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile taratın bence tam tarama yapın. Steam niye versin ki böyle bir hata yapmaz bence.
shotgunned dedi: Kim kullanıyor ki? Nasıl bakacağım? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile taratın bence tam tarama yapın. Steam niye versin ki böyle bir hata yapmaz bence.
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.811 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #12
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.481 Çözümler 775 25 Aralık 2020 #13 @shotgunned Hesabiniza dair detay paylasirken hesaba giris yaptiginiz kullanici adini gizleyin. Bu tür bilgileri paylasmak sizi sıkıntıya sokabilir.
@shotgunned Hesabiniza dair detay paylasirken hesaba giris yaptiginiz kullanici adini gizleyin. Bu tür bilgileri paylasmak sizi sıkıntıya sokabilir.
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 25 Aralık 2020 #14 shotgunned dedi: Kim kullanıyor ki? Nasıl bakacağım? Genişletmek için tıkla... Anti-Virüs programı ile bilgisayarınızı izinsiz girip birileri bilgisayarınızı kurcalıyor gibi Kaspersky anti virüs indirin sağlam ve güvenilir ama Steam destek e bir sorununuzu söyleyin 2. adım anti virüs olsun.
shotgunned dedi: Kim kullanıyor ki? Nasıl bakacağım? Genişletmek için tıkla... Anti-Virüs programı ile bilgisayarınızı izinsiz girip birileri bilgisayarınızı kurcalıyor gibi Kaspersky anti virüs indirin sağlam ve güvenilir ama Steam destek e bir sorununuzu söyleyin 2. adım anti virüs olsun.
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.811 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #15 Arkadaşlar Steam hesabı kilitlenmiş.
borusan12 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 973 Çözümler 10 25 Aralık 2020 #16 Baya bir satın alma yöntemi kullanılmış gibi. Şüpheli hareket olarak görmüş olabilir Steam.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.759 Çözümler 22 25 Aralık 2020 #17 shotgunned dedi: Arkadaşlar Steam hesabı kilitlenmiş. Genişletmek için tıkla... Galiba steam hesabın bir yerde paylaşıldı ve bir hesaba çok fazla kişi farklı cihazlardan girmeye başlarsa hesabı kilitliyor.
shotgunned dedi: Arkadaşlar Steam hesabı kilitlenmiş. Genişletmek için tıkla... Galiba steam hesabın bir yerde paylaşıldı ve bir hesaba çok fazla kişi farklı cihazlardan girmeye başlarsa hesabı kilitliyor.
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.811 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #18 Ssansarsalvo dedi: Galiba steam hesabın bir yerde paylaşıldı ve bir hesaba çok fazla kişi farklı cihazlardan girmeye başlarsa hesabı kilitliyor. Genişletmek için tıkla... Bir oyunu alması için ben kendi telefonumdan girmiştim. Nasıl geri açarız hesabı?
Ssansarsalvo dedi: Galiba steam hesabın bir yerde paylaşıldı ve bir hesaba çok fazla kişi farklı cihazlardan girmeye başlarsa hesabı kilitliyor. Genişletmek için tıkla... Bir oyunu alması için ben kendi telefonumdan girmiştim. Nasıl geri açarız hesabı?
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.759 Çözümler 22 25 Aralık 2020 #19 shotgunned dedi: Bir oyunu alması için ben kendi telefonumdan girmiştim. Nasıl geri açarız hesabı? Genişletmek için tıkla... En az 100 kişi falan girdiğinde oluyor ondan bir şey olmaz.Kilitlendiğine dair ss paylaşır mısınız?
shotgunned dedi: Bir oyunu alması için ben kendi telefonumdan girmiştim. Nasıl geri açarız hesabı? Genişletmek için tıkla... En az 100 kişi falan girdiğinde oluyor ondan bir şey olmaz.Kilitlendiğine dair ss paylaşır mısınız?
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.811 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #20 Ssansarsalvo dedi: En az 100 kişi falan girdiğinde oluyor ondan bir şey olmaz.Kilitlendiğine dair ss paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla...
Ssansarsalvo dedi: En az 100 kişi falan girdiğinde oluyor ondan bir şey olmaz.Kilitlendiğine dair ss paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla...