Steam Anlık Kullanıcı Rekoru Kırıldı: 30 Milyon Çok Yakın

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.757
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
steam-hesap-olusturma-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey-ana-gorsel.jpg

Steam bildiğiniz gibi dünya çapında çok önemli bir kullanıcı kitlesine sahip ve bazen PC donanım trendlerinin önemli bir göstergesi olarak kullanılıyor. Bununla birlikte platform, 30 milyon eşzamanlı kullanıcı bariyerini kırmaya bir adım daha yaklaştı ve rekorunu tazeledi. TheGamer, yeni bir blog yazısıyla Steam’in 2022’ye yaklaşık 28 milyon ile başladığını ve şimdi 29.2 milyon ile anlık […]

Devamı: Steam Anlık Kullanıcı Rekoru Kırıldı: 30 Milyon Çok Yakın
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Steam bi tık Apple gibi. Zaten ben tekelim oyun vermesem de beni kullanacaklar kafasıyla ilerliyor. Şu anlık Steam en iyisi ama ileride ne olacak göreceğiz.
 
Steam bi' tık Apple gibi. Zaten ben tekelim oyun vermesem de beni kullanacaklar kafasıyla ilerliyor. Şu anlık Steam en iyisi ama ileride ne olacak göreceğiz.

Zaten bir oyun platformunu oyun verdiği için değil, işimizi diğerlerine oranla daha iyi gördüğü için tercih ediyoruz. Steam özelleştirilebilir oyun profilleri, platform içi forum, topluluklar, sesli konuşma imkanı, oyun içi tarayıcıya ulaşma, belirli oyunları başka cihazlardan -Geforce Now mantığıyla- kontrol ettirebilme, iade imkanı, topluluk pazarı vb. istediğimiz aşağı yukarı her şeyi vererek zirvedeki yerini koruyor.

Rakiplerine gelirsek Epic Games'in Steam ile rekabet etmediğini düşünüyorum. Etmek istese o kadar insana ücretsiz oyun verecek bütçeyi bu şekilde harcamazdı herhalde. Başka bir amacı olabilir ama ben anlayamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı