Arkadaş takas demiş. Eşya takası olduğunu düşünüyorum ben.Destek kısmına girin oyunun orda. Eki Görüntüle 809610
Başarımların altında Rehberlerin sağında. Herhangi bir neden seçip iade edin. Bitti.
Arkadaş takas demiş. Eşya takası olduğunu düşünüyorum ben.Destek kısmına girin oyunun orda. Eki Görüntüle 809610
Başarımların altında Rehberlerin sağında. Herhangi bir neden seçip iade edin. Bitti.
Direk hediye olarak takas. 100 TL'nin üzerinde bir desen.Arkadaş takas demiş. Eşya takası olduğunu düşünüyorum ben.
Geçmiş olsun.Direk hediye olarak takas. 100 TL'nin üzerinde bir desen.
Envanterde takas ile ilgili bir şey var mı?Direk hediye olarak takas. 100 TL'nin üzerinde bir desen.
Parçalanmış Kasası, MP7 | Solgun, Parçalanmış KasasıEnvanterde takas ile ilgili bir şey var mı?
Onlar sizin takasınız ise iptal edin.Parçalanmış Kasası, MP7 | Solgun, Parçalanmış Kasası
Takas biteli 1 hafta olmuş.Onlar sizin takasınız ise iptal edin.
O zaman artık yok olmuyor.Takas biteli 1 hafta olmuş.
Kişiye takas teklifi yollarken veyahut kabul ederken "Emin misiniz?" diye bir çok kez teyit ettiriyorlar zaten. Kendi isteğiniz ile verdiğiniz için size yardımcı olamazlar. Denemekten zarar gelmez, deneyin.Destek yardım eder mi peki arkadaşlar? Desteğe benzer şekilde yazıp da sorunu çözülen oldu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.