2 227457 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 508 13 Mayıs 2021 #1 Steam atölye içerikleri oyun için yapıldığı için atölye dosyalarını Epic Games bilgisayar içindeki dosyaya yönlendirsem çalıştırabilir miyim?
Steam atölye içerikleri oyun için yapıldığı için atölye dosyalarını Epic Games bilgisayar içindeki dosyaya yönlendirsem çalıştırabilir miyim?
agaban70 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 13 Mayıs 2021 #2 227457 dedi: Steam atölye içerikleri oyun için yapıldığı için atölye dosyalarını Epic Games bilgisayar içindeki dosyaya yönlendirsem çalıştırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam bu dediğiniz Ferrari ile Lamborghini'yi çarpıştırmak gibi bir şey denemeyin pişman olursunuz.
227457 dedi: Steam atölye içerikleri oyun için yapıldığı için atölye dosyalarını Epic Games bilgisayar içindeki dosyaya yönlendirsem çalıştırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam bu dediğiniz Ferrari ile Lamborghini'yi çarpıştırmak gibi bir şey denemeyin pişman olursunuz.
2 227457 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 508 13 Mayıs 2021 #3 agaban70 dedi: Hocam bu dediğiniz Ferrari ile Lamborghini'yi çarpıştırmak gibi bir şey denemeyin pişman olursunuz. Genişletmek için tıkla... Anlamadım . Steam atölye dosyaları çalışma mantığını bilmediğimden . SteamWork ile alakalı bir şey mi?
agaban70 dedi: Hocam bu dediğiniz Ferrari ile Lamborghini'yi çarpıştırmak gibi bir şey denemeyin pişman olursunuz. Genişletmek için tıkla... Anlamadım . Steam atölye dosyaları çalışma mantığını bilmediğimden . SteamWork ile alakalı bir şey mi?
agaban70 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 14 Mayıs 2021 #4 227457 dedi: Anlamadım. Steam atölye dosyaları çalışma mantığını bilmediğimden. Steamwork ile alakalı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Sizin erişemeyeceğiniz ama yetkili kişilerin erişebileceği dosyalar Steam'in sır gibi sakladığı dosyalarla alakalı.
227457 dedi: Anlamadım. Steam atölye dosyaları çalışma mantığını bilmediğimden. Steamwork ile alakalı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Sizin erişemeyeceğiniz ama yetkili kişilerin erişebileceği dosyalar Steam'in sır gibi sakladığı dosyalarla alakalı.