Steam: Aynı Oyunu Birden Fazla Almak

Uraniumhazee

Hectopat
Katılım
12 Temmuz 2015
Mesajlar
511
Makaleler
1
Çözümler
2
Merhaba arkadaşlar.
Bildiğiniz gibi indirim dönemleri oluyor ve fiyatlar düşüyor. Bende bu gibi zamanlarda hoşuma giden bazı oyunları birden fazla almak istiyorum. Mesela 20-30 tane çekmek gibi.

Bir araştırma yapım. Buna göre oyunlar hesaba çoklu olarak eklenmiyor. Diğer yandan eğer tek tek alıp envanterde saklamak isterseniz, bir limitten sonra Steam kartınızdan çekim yapmıyor. Bunun sebebi acaba kart çalındı mı mantığı. Tam rakamı bilmiyorum ama 5-6 olması gerek. Diğer yandan Steam cüzdanına para eklerseniz yine aynı oyunu birkaç kez almaya kalktığınızda yine limit yiyorsunuz. Yabancı bir gurupta okuduğuma göre bir eleman şöyle bir uyarı ile karşılaşmış:

"Çok sayıda alım yaptınız lütfen daha sonra tekrar deneyiniz"

Sanırım bu limit 1 saat filan sürüyormuş. Forumda illa deneyimi olan kişiler vardır.
Nasıl bir yol izlemeliyim? Tek tek karttan mı yoksa Steam cüzdanına para atarak mı satın alma işlemlerini yapmalıyım? Daha farklı yollar var mı? Aklıma gelen en kolay yol 4-5 Steam hesabı açıp, ayrı ayrı kredi kartı eklemek ancak bunu yapmak istemiyorum.

Bu limitler konusunda hem kart olsun hem cüzdan olsun, zaman ve adet sınırları hakkında bilgisi olan ve tavsiyesi olan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim.

Teşekkürler
 
Bir internet sitesinden alacağın kadar oyunun toplamı tutarında, bakiye satın alıp alabilirsin. Böylece sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.
 
Aynı hesaba aynı oyundan birden fazla kopya ekleyemezsin. Ancak başka hesaplara hediye olarak gönderebilirsin. Satış için söylüyorsun sanırım, ucuz alıp satalım diye. Açıkçası 50 tane hesap açarsan 50 tane alabilirsin, sonra da satarsın bunları ama bir kişiye 50 hesap açmasına izin verir mi, verse bile sonradan tespit ederse yaptırım uygular mı araştırman lazım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı