Steam başarı hilesi ban sebebi mi?

Kangal Sucuk

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. 1 yıl önce CS:GO'da başarı hilesi yapmıştım. Şu an pişman oldum. Hile ile kazandığım başarıları silebilme gibi bir imkanım var mıdır? Veya bu ban sebebi midir?

Ban sebebi değil. Birçok kişi tarafından yapılıyor. Görüntü sadece çoğu oyun için, bir etkisi yok. Bu uygulama yüzünden banlanan da görmedim.

Merhaba. 1 yıl önce CS:GO'da başarı hilesi yapmıştım. Şu an pişman oldum. Hile ile kazandığım başarıları silebilme gibi bir imkanım var mıdır? Veya bu ban sebebi midir?

Hatanızı anlamışsınız bir daha yapmayın zaten 1 yıldır yemediyseniz tekrarlamadığınız sürece yiyeceğinizi düşünmüyorum. Ayrıca Steam destek ile başka bir konuda iletişime geçmiştim oyunlarla ilgili hiçbir verinin silinemediğini söylediler.

Aynı uygulamayı kullanarak başarımlarını geri alabilirsin, VALVE bu konuda net bir şey söylemiyor fakat şunu biliyoruz; Avantaj sağlayacak 3. parti yazılım kullanmak yasak.

Ban sebebi değil. Birçok kişi tarafından yapılıyor. Görüntü sadece çoğu oyun için, bir etkisi yok.

Haklısınız hocam silmekte çok uğraş istiyor eski başarılarımı geri ekleyeceğim filan zamanında görüntü için yapmıştım mesajınız için teşekkür ederim Osman aga.

Aynı uygulamayı kullanarak başarımlarını geri alabilirsin, Valve bu konuda net bir şey söylemiyor fakat şunu biliyoruz; avantaj sağlayacak 3. parti yazılım kullanmak yasak.

Evet hocam haklısınız.

Sizin bilgisayarınızdan aldığı verilerle sisteme düşüyor. Açıklaması vardı Steam'in, bunun önüne geçemeyiz diye. Herkes zaten hile için kullanmıyor. Ben mesela Witcher 3'de bir görev yaptım, başarım gelmesi gerekiyordu fakat buglandığı için gelmedi. Ben de kendim açtım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı