Steam başarı hilesi ban sebebi mi?

Rica ederim :) Korkmanı gerektirecek bir durum yok, @wanetage'nin dediği gibi de bu uygulamayı herkes bir sefer olsa da kullanmıştır.

TF2'de hileye giriyor bu arada. Çünkü başarı kazandıkça item düşüyor. Sen bütün başarıları açarsan bütün başarı itemlerini alırsın. Başarıları sıfırlayıp yeniden hepsini yaparsan bütün itemler 2 tane olur.

Sizin bilgisayarınızdan aldığı verilerle sisteme düşüyor. Açıklaması vardı Steam'in, bunun önüne geçemeyiz diye. Herkes zaten hile için kullanmıyor. Ben mesela Witcher 3'te bir görev yaptım, başarım gelmesi gerekiyordu fakat buglandığı için gelmedi. Ben de kendim açtım.

Tamam hocam sağ olun CS:GO'da saatim az o bir sorun çıkarır mı?

TF2'de hileye giriyor bu arada. Çünkü başarı kazandıkça item düşüyor. Sen bütün başarıları açarsan bütün başarı itemlerini alırsın. Başarıları sıfırlayıp yeniden hepsini yaparsan bütün itemler 2 tane olur.

Biliyorum hocam onu duymuştum sağ olun aklımda artık daha kalıcı bir öneme sahip olacak sayenizde.

CS:GO Valve'ye bağlı ve Online bir oyun olduğu için yorum yapamayacağım hocam.

Ben onun için korkmuştum hocam.

Rica ederim :) korkmanı gerektirecek bir durum yok, @wanetage'nin dediği gibi de bu uygulamayı herkes bir sefer olsa da kullanmıştır.

Çok teşekkür ederim hocam yüreğime sus serptiniz.

Sucuk bey muhtemelen VAC banlanacağını falan düşündün de VAC ban sistemi hakkında da ufak bir bilgi vereyim, oyuna girdiğinde arkada açık olan bir program oyun dosyalarını etkiliyorsa ya da .EXE ile biten bir yazılımsa Valve'nin incelemesi sonucunda banlanıyor ya da banlanmıyorsunuz.

Diğer oyunlarda yapabilirsin, örneğin CS'de açılamayan başarımlar var, mesela kaldırılan haritalarda 100 maç yap falan. Onları hile ile yapmaktan başka çare yok.

Tamam hocam sağ olun ama kendim açınca artık daha zevkli geliyor.

Sucuk bey muhtemelen VAC banlanacağını falan düşündün de VAC ban sistemi hakkında da ufak bir bilgi vereyim, oyuna girdiğinde arkada açık olan bir program oyun dosyalarını etkiliyorsa ya da .EXE ile biten bir yazılımsa Valve'nin incelemesi sonucunda banlanıyor ya da banlanmıyorsunuz.

Hocam arkada Discord Opera Spotify açık o konuda içim rahat ama VAC'tan banlanacağım diye çok korkuyordum bir de o uygulama oyun dosyalarına etki ediyor mu?

Discord, Opera, Spotify gibi şeyler VAC sistemine takılmaz.

Hocam bir de LoL'de otomatik rün ve item seti dizme uygulaması Blitz açık oluyor bir sorun olur mu?

Discord, Opera, Spotify gibi şeyler VAC sistemine takılmaz.

Tamam hocam sağ olun o uygulama dosyalarla oynamıyor bildiğim kadarıyla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı