2 264075 Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 4 11 Nisan 2023 #11 ErezayiR dedi: Ben yaptım 1 yıl oldu ban yemedim. Ama CS:GO için yapacaksan yapma. Genişletmek için tıkla... Yok CS:GO'da da yap ban falan yeme gibi bir durum yok.
ErezayiR dedi: Ben yaptım 1 yıl oldu ban yemedim. Ama CS:GO için yapacaksan yapma. Genişletmek için tıkla... Yok CS:GO'da da yap ban falan yeme gibi bir durum yok.
K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 11 Nisan 2023 #12 264075 dedi: Yok CS:GO'da da yap ban falan yeme gibi bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Ben bir sürü oyunda yaptım CS dahil ban yemedim. Ban yeme ihtimali yok gibi bir şey ama bunu göze alıp almamak konu sahibine bağlı. Ban yer veya yemez diyemem.
264075 dedi: Yok CS:GO'da da yap ban falan yeme gibi bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Ben bir sürü oyunda yaptım CS dahil ban yemedim. Ban yeme ihtimali yok gibi bir şey ama bunu göze alıp almamak konu sahibine bağlı. Ban yer veya yemez diyemem.