Almanya’dan Türkiye’ye atılan oyun hediyesinde sıkıntı yaşanmıyor ancak Türkiye’den Almanya’ya oyun gönderemiyorsunuz Mena USD para birimiyle daha düşük fiyatlar geçerli olduğundan. Size atabilir kesin olarak, Finlandiya’dan arkadaşım bana Ghost Recon Wildlands yollamıştı.Kesin mi? Umarım.
Kesin mi? Umarım.Evet gönderebilir diye biliyorum, gönderilen kişinin para biçimi kullanılır. mesela arkadaşınızın Euro fakat steam TL desteklemediği için $ üzerinden gönderecektir.
Ban yok. göndermeyi denesin gönderebiliyorsa sorun yoktur hocam iyi kullanımlar.Kesin mi? Umarım.
Umarım hocam teşekkür ederimBan yok. göndermeyi denesin gönderebiliyorsa sorun yoktur hocam iyi kullanımlar.
Almanya’dan Türkiye’ye atılan oyun hediyesinde sıkıntı yaşanmıyor ancak Türkiye’den Almanya’ya oyun gönderemiyorsunuz Mena USD para birimiyle daha düşük fiyatlar geçerli olduğundan. Size atabilir kesin olarak, Finlandiya’dan arkadaşım bana Ghost Recon Wildlands yollamıştı.Kesin mi? Umarım.
Benimde arkadaşım Tlou2 yollayacaktı hocam sağolun kesin olur yani?Almanya’dan Türkiye’ye atılan oyun hediyesinde sıkıntı yaşanmıyor ancak Türkiye’den Almanya’ya oyun gönderemiyorsunuz Mena USD para birimiyle daha düşük fiyatlar geçerli olduğundan. Size atabilir kesin olarak, Finlandiya’dan arkadaşım bana Ghost Recon Wildlands yollamıştı.
Almanya’dan Türkiye’ye yollayacaksa evet. Zaten Türkiye’de de eğer Mena USD fiyatı değil de global fiyatı geçerli olan bir oyun varda diğer ülkelere gönderebiliyorsunuz.Benimde arkadaşım Tlou2 yollayacaktı hocam sağolun kesin olur yani?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.