Çözüldü Steam Steam başka ülkeden hediye gönderilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MEmirr1001

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Almanya'dan arkadaşım Steam hesabıma oyun hediye edecekti fakat bu gerçekleşebilir mi? Yani birkaç yerde gördüm ban yenilebilir yazıyordu, anlamadım.

Çözüm
Kesin mi? Umarım.
Almanya’dan Türkiye’ye atılan oyun hediyesinde sıkıntı yaşanmıyor ancak Türkiye’den Almanya’ya oyun gönderemiyorsunuz Mena USD para birimiyle daha düşük fiyatlar geçerli olduğundan. Size atabilir kesin olarak, Finlandiya’dan arkadaşım bana Ghost Recon Wildlands yollamıştı.
Evet gönderebilir diye biliyorum, gönderilen kişinin para biçimi kullanılır. mesela arkadaşınızın Euro fakat steam TL desteklemediği için $ üzerinden gönderecektir.

Kesin mi? Umarım.
Almanya’dan Türkiye’ye atılan oyun hediyesinde sıkıntı yaşanmıyor ancak Türkiye’den Almanya’ya oyun gönderemiyorsunuz Mena USD para birimiyle daha düşük fiyatlar geçerli olduğundan. Size atabilir kesin olarak, Finlandiya’dan arkadaşım bana Ghost Recon Wildlands yollamıştı.

Çözüm
Benimde arkadaşım Tlou2 yollayacaktı hocam sağolun kesin olur yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…