Çözüldü Steam "ben robot değilim" kısmı atlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cille4654

Decapat
Daha fazla  
PC'ye format attım ve Steam'ı indirip kurdum. Şifremi unuttuğumu fark edince yeni şifre almak istedim ve benden Gmail ve "ben robot değilim" olayını yapmamı istedi. Ancak ne yapsam da atlanmıyor. Ne yapmalıyım?

Çözüm
PC'ye format attım ve Steam'ı indirip kurdum. Şifremi unuttuğumu fark edince yeni şifre almak istedim ve benden Gmail ve "ben robot değilim" olayını yapmamı istedi. Ancak ne yapsam da atlanmıyor. Ne yapmalıyım?
Uygulama üzerinden değil de sitesinden yapmayı deneyin bu işlemi, uygulamasında bazen böyle hatalar olabiliyor.
Herhangi bir yerde hata yapıyor musunuz?

Hata vesaire alıyor musunuz?

Uygulama üzerinden değil de sitesinden yapmayı deneyin bu işlemi, uygulamasında bazen böyle hatalar olabiliyor.

Çözüm
Dostum aynı sorun bende de var Google şifrelere bak şifren orada kayıtlı olur genelde.

Sitedede aynı reis Google şifrelere baksın orada kayıtlı oluyor genelde öyle buldum sabah.

Herhangi bir yerde hata yapıyor musunuz?

Hata vesaire alıyor musunuz?
Yaptığımı sanmıyorum. Hadi yaptım diyelim aynı hatayı 20 kere yapmam. Sallasam doğru çıkardı 20 kerede. sen bunu yazdıktan hemen sonra tekrar denedim. 1 saniyeliğine onay tiki görüntüsü geldi ardından şu hatayı aldım

CAPTCHA yanıtınız geçersiz. Lütfen robot olmadığınızı aşağıdan tekrar doğrulayın.
(Referans ID: 4023467900013237677)

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler tarayıcı üzerinden yapınca oldu dediğiniz gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı