Çözüldü Steam bitirilen oyun ilerlemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mfgsivaas5880

Hectopat
Makaleler
2
20200225_031140.jpg

Hesapta en az 8 biten oyun olmasına rağmen 4 gösteriyor. Başarımlar sayacı yani en soldaki doğru çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Başarım için aldığım saçma oyunlar.

Tahmin etmiştim.

Sizin durumunuz da muhtemelen bununla alakalı olabilir. Küresel başarımlar sayılmıyorsa tamamlanmış olarak da sayılmayacaktır.

Valve, başarım ve kart kasma amaçlı çıkarılan oyunlara böyle bir önlem almıştı. Oynadığınız oyunun mağaza sayfasında dediğim ibare bulunuyorsa sebebi bundan kaynaklıdır. Başka bir açıklaması olduğunu sanmıyorum gerçi.
Başarım için aldığım saçma oyunlar.

Tahmin etmiştim.

Sizin durumunuz da muhtemelen bununla alakalı olabilir. Küresel başarımlar sayılmıyorsa tamamlanmış olarak da sayılmayacaktır.

Valve, başarım ve kart kasma amaçlı çıkarılan oyunlara böyle bir önlem almıştı. Oynadığınız oyunun mağaza sayfasında dediğim ibare bulunuyorsa sebebi bundan kaynaklıdır. Başka bir açıklaması olduğunu sanmıyorum gerçi.

Son düzenleme:
Çözüm
Oyunun belirli bir miktarda satış yapması gerekiyor. Gereken miktara ulaştıktan sonra vitrininde sergileyebilirsin. Valve'nin gereksiz achievement spamleyen oyunları durdurmak için yaptıgı küçük bir hareket gibi düşün.
Galiba öyle. Ama ne bilim oyunu alalı çok oldu. İnceleme bittikten sonra otomatik eklenir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı