mfgsivaas5880
Hectopat
- Makaleler
- 2
Başarım için aldığım saçma oyunlar.
Başarımlar tam. Bir tanesine baktığımda steam inceliyor gibi mi bir şey yazıyordu. Yeni çıkan oyunlarda mı oluyor?Yeni güncelleme gelmiştir yeni başarımlar eklenmiştir veya DLC'nin başarımları varsa olabilir.
Büyük ihtimal hile yapıp yapmadığını inceliyorlardır.Başarımlar tam. Bir tanesine baktığımda steam inceliyor gibi mi bir şey yazıyordu. Yeni çıkan oyunlarda mı oluyor?
Steam destsk de yazacak kısım bulamadım. Destek de nereye yazmalıyım?
Bilmiyorum hangisini saymadığını. Bitirildi olarak gösteriyo ama profilde sayısı eksik.
Steam e 2 aydır girmiyordum. Iki ayda bir sonuçn çıkaramadıysa ne yapalım.Büyük ihtimal hile yapıp yapmadığını inceliyorlardır.
Başarım için aldığım saçma oyunlar.
Galiba öyle. Ama ne bilim oyunu alalı çok oldu. İnceleme bittikten sonra otomatik eklenir mi?Oyunun belirli bir miktarda satış yapması gerekiyor. Gereken miktara ulaştıktan sonra vitrininde sergileyebilirsin. Valve'nin gereksiz achievement spamleyen oyunları durdurmak için yaptıgı küçük bir hareket gibi düşün.
İnceleme bittikten sonra otomatik eklenir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.