Steam "bu engel, january 19, 2038 tarihinde saat 06:14 am gibi kalkacaktır" uyarısı

Aynı şey değil ve bu ceza olmasının imkanı yok sınırlandırılmış hesaplar ilk açılmış ve içine para atılmamış hesaplardır.
Bu link, yeni açılmış hesaplar için geçerli olan 5 dolar yatırmadan açamayacağın topluluk özelliklerini içeriyor. Arkadaşın hesabı ya önceden başkasına aitmiş ya da scam işlerine karışmış. O sebepten topluluk banı yemiş.
Yediği cezayı anlamaya çalıştığım için sordum. Bence de birisini dolandırmış gibi duruyor toplulukta fakat bilmiyoruz. Yediği ceza steam topluluğu için geçerli muhtemelen sadece, artı olarak profiline cezanın işlenmiş olması garibime gitti. Arkadaş muhtemelen illegal bir şey yaptı topluluk içerisinde, birisi de raporladı, daha sonra ceza yedi.
 
Hiç kimseyi dolandırmadım, hesap 2 yıllık tek sahibi benim, 2 yıldır aynı telefon numarası aynı e-posta kullanılıyor, herhangi bir hile yapmadım, bir program kullanmadım, sürekli oyun alışverişi yapıyorum.
 
Steam hesabına başkası erişmiş olabilir diyor, bu yüzden kilitledik falan filan yazıyor, desteğe yazdım, bakalım ne olacak.
Steam'in sizlere daha önce attığı mailleri gözden geçirin. Başka bir cihazdan hesabınıza giriş yapıldıysa girilen cihazı ve IP adresini size bildiriyor. Hesabınız çalındıysa ve hack forumlarına düştüyse birden fazla kişi hesabınıza giriş yapıp oyunlarınızdan faydalanmış olabilir. Bu durumda Steam, hesabınızdan eşyalarınızı ya da cüzdan bakiyenizi aktarmasınlar diye hesabınızın topluluk hizmetlerini kısıtlıyor. Kütüphanenizi de gözden geçirin. Sizin uzun süredir oynamadığınız bir oyuna yakın bir sürede giriş yapıldıysa, oyunlarınız sizin oynamadığınız kadar fazla oynama süresine ulaştıysa; hesabınız çalınmış olabilir. Hesabınızın şifresini değiştirin, Steam Guardı etkinleştirin ve destekle iletişime geçin.

Ekleme: Katıldığınız grupları da kontrol edin. Bazı insanlar çalınmış hesaplardan birtakım Steam Komünite gruplarına katılarak bot ağlar oluşturuyor. Katıldığınızı hatırlamadığınız grupları paylaşırsanız yardımcı olabilirim.
 

Geri
Yukarı